ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 29 Ιουλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία και η απονομή των πτυχίων σε 71 πτυχιούχους του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (πρώην Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία-Παράρτημα Λευκάδας και πρώην Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων-Παράρτημα Ληξουρίου) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Το πρόγραμμα άρχισε με τους χαιρετισμούς του εκπρόσωπου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, Αρχιμανδρίτη Ιωαννίκιου Ζαμπέλη, του Αντιδήμαρχου Λευκάδας για θέματα Παιδείας κ. Φ. Κούρτη  και της Προϊσταμένης του Τμήματος Αναπληρώτριας Καθηγήτριας κ. Χ. Μπενέκη.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία του Αντιπροέδρου Α' της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθηγητή κ. Α. Καλαφάτη με τίτλο "Κοινωνική Επειχειρηματικότητα και Νέες Τεχνολογίες".

Αμέσως μετά έγινε η ανάγνωση της καθομολόγησης από τους πρωτεύσαντες των δύο πρώην Τμημάτων και όλοι οι απόφοιτοι έδωσαν τον όρκο φορώντας τηβέννους όπως επιτάσσει το τελετουργικό.

Στη συνέχεια έγινε η παράδοση των πτυχίων στους αποφοίτους. Τα πτυχία έδωσαν κατά σειρά ο Αντιπρόεδρος Α' της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθηγητής κ. Α. Καλαφάτης, η Προϊσταμένη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Χ. Μπενέκη και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος κ. Σ. Παλαμάς.