Συνολικά τα προγράμματα εξετάσεων Χειμερινού Εξαμήνου 2018-19, για τις δύο Εισαγωγικές Κατευθύνσεις [ΔΕ, ΔΤΕ] του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και για το πρώην Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία (Ε.Π.Δ.Ο), θα το δείτε εδώ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα μαθήματα Εαρινού Εξαμήνου που περιλαμβάνονται στο παραπάνω πρόγραμμα αφορούν στη Διπλή Εξεταστική. Σε αυτά εξετάζονται ΜΟΝΟ φοιτητές επί πτυχίω (από 9ο εξάμηνο και πάνω δηλαδή). Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τον τρόπο που οι φοιτητές που δικαιούνται διπλή εξεταστική θα δηλώσουν τα μαθήματα Εαρινού Εξαμήνου που επιθυμούν να εξεταστούν.

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, ότιη δωρεάν παροχή σίτισης θα διακοπεί από το Σάββατο 22/12/2018 έως και το Σάββατο 05/01/2019

                                                                                                  

 Από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας

Αιτήσεις για:

·         παράταση του χρόνου πτυχιακών εργασιών

·         υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση 

κατατίθενται στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι και την Πέμπτη 20/12/2018 (καταληκτική ημερομηνία).

 

Κατά την υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση να κατατίθεται μαζί με την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας και η Εισηγητική Έκθεση του επιβλέποντα εκπαιδευτικού.

 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να αιτηθούν παράταση πτυχιακής εργασίας  ή εξέταση πτυχιακής εργασίας και ο Επιβλέπων Εκπαιδευτικός δε συνεργάζεται με το Τμήμα κατά το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019, θα πρέπει, όπως και οι υπόλοιποι φοιτητές, να αποστείλουν τις αιτήσεις στη Γραμματεία μέχρι και τις 20/12/2018. Στην αίτηση παρουσίασης ή παράτασης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του επιβλέποντα εκπαιδευτικού που είχαν. Η αίτηση παρουσίασης ΔΕΝ θα συνοδεύεται από εισηγητική έκθεση του επιβλέποντα και αντίτυπα. Η ανάθεση των πτυχιακών αυτών εργασιών σε νέους επιβλέποντες θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

 

Έντυπα:

Αίτηση Παράτασης του Χρόνου Πτυχιακής Εργασίας

Αίτηση Υποβολής Πτυχιακής Εργασίας προς Εξέταση

Εισηγητική Έκθεση Επιβλέποντα Εκπαιδευτικού

Οι δηλώσεις θεμάτων πτυχιακών εργασιών που θα ξεκινήσουν να εκπονούνται το χειμερινό εξάμηνο 2017-2018 θα πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Τμήματος αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Πέμπτη 20/12/2018.

 

Το έντυπο δήλωσης θέματος πτυχιακής εργασίας το οποίο θα επισυνάψετε στο ηλεκτρονικό σας μήνυμα προς τη Γραμματεία είναι το ακόλουθο : Λήψη Εντύπου

 

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Αφού κατεβάσετε το έντυπο, συμπληρώνετε στο Word τα ζητούμενα στοιχεία. Αφού το εκτυπώσετε, υπογράφετε το έντυπο και το σκανάρετε (σε μορφή PDF ή εικόνας JPG). Αποθηκεύετε το σκαναρισμένο έγγραφο με τις υπογραφές και το στέλνετε με e-mail στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

 

 Στην περίπτωση Θεμάτων 2 ή 3 ατόμων, το θέμα θα πρέπει να δηλωθεί από ομάδα 2 ή 3 ατόμων σε ΜΙΑ αίτηση η οποία θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη με τα στοιχεία τους και υπογεγραμμένη από αυτά τα άτομα .

 

Πίνακας Θεμάτων

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Με πράσινο χρώμα τα διαθέσιμα προς δήλωση θέματα, με πορτοκαλί τα μη διαθέσιμα (Τελευταία Ενημέρωση: 21/12/2018, 18:00)

Με click στο όνομα του διδάσκοντα μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τα θέματά του. 

 

 

Διδάσκων Θέμα 1 Θέμα 2 Θέμα 3 Θέμα 4 Θέμα 5 Θέμα 6 Θέμα 7
ΑΛΒΑΝΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Σύνδεση χωρίς καλώδια – Ασύρματα Προσωπικά Δίκτυα - Η Ιστορία, η Εξέλιξη και οι Μελλοντικές Προοπτικές. Μελέτη του Δικτύου Υπολογιστών του Κτιρίου Θεωριών του
Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης Λευκάδας - Τεχνική
Ανάλυση - Μελλοντικές Προοπτικές Επέκτασης και Βελτίωσης.
         
ΑΡΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Εφαρμογές Απαραμετρικών Στατιστικών Μεθόδων και χρήση Στατιστικού Λογισμικού για την μελέτη της τουριστικής αγοράς. Περιγραφική Στατιστική και Ανάλυση Δεδομένων για εξαγωγή Στατιστικών συμπερασμάτων για την σχέση ανάμεσα στο κάπνισμα και το φύλο (άνδρες/γυναίκες).   Περιπτωσιολογική Μελέτη Θέματος Διαχείρισης Κινδύνου.
Επιλογή Case Study:  1)Περίπτωση Long Term Capital Management
2) Περίπτωση Barings Bank (Baring Brothers & Co. Ltd) 3) Περίπτωση WorldCom. 
Σχέση Λειτουργικού Κινδύνου (Operational Risk) & Ανθρώπινο Δυναμικό (Human Resources). Τυχαία Αθροίσματα, Μέγιστα, Ελάχιστα τυχαίων μεταβλητών στην μοντελοποίηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.    
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ Branding Επιχειρήσεων και Marketing. Μελέτες Περιπτώσεων. Βιώσιμη Ανάπτυξη, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Διαχείριση Επιχειρηματικού Κινδύνου. Εμπειρική Προσέγγιση. Βιώσιμη Ανάπτυξη και οι Κοινωνικό-Οικονομικές της Διαστάσεις. Εμπειρική προσέγγιση. 4η Βιομηχανική Επανάσταση και Τουρισμός. Τάσεις και Προοπτικές. Μελέτες Περιπτώσεων. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Χρηματοπιστωτικός Τομέας. Επιχειρηματική Ηθική ή/και Δημόσιες Σχέσεις. Μελέτες Περιπτώσεων.  City Branding τουριστικών προορισμών και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη. Μελέτες περιπτώσεων. Επιχειρηματική Ηθική & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων. Μελέτη Περίπτωσης ΟΠΑΠ. 
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ Το διαδικτυακό μάρκετινγκ στις σύγχρονες επιχειρήσεις.  Φορολογία Ανώνυμων Εταιρειών.  Χειρισμός και λογιστική παγίων σύμφωνα με την Ελληνική λογιστική τυποποίηση πριν και μετά την εφαρμογή των ελληνικών λογιστικών προτύπων.        
ΜΑΛΦΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σύγχρονες Πρακτικές Μάρκετινγκ και Προώθηση Τουριστικών Υπηρεσιών και Προϊόντων: Η Περιπτωσιολογική Μελέτη μιας Ελληνικής Τουριστικής Επιχείρησης Φιλοξενίας. Στρατηγική και Λήψη Αποφάσεων στην Ελληνική Τουριστική Επιχείρηση: Η Περιπτωσιολογική Μελέτη μιας Ελληνικής Μικρομεσαίας Επιχείρησης Φιλοξενίας. Σύγχρονες Πρακτικές Μάρκετινγκ και Προώθησης Τουριστικών Υπηρεσιών και Προϊόντων: Η Περιπτωσιολογική Μελέτη ενός Ελληνικού Τουριστικού Πρακτορείου.        
ΜΑΝΩΛΙΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ H Χρήση της Κάρτας Ισορροπημένης Στοχοθεσίας στις Επιχειρήσεις: Βιβλιογραφική Προσέγγιση. Ανάπτυξη Κάρτας Ισορροπημένης Στοχοθεσίας σε Επιχείρηση. Ανασχεδιασμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών με χρήση τεχνικών εξόρυξης διαδικασιών και προσομοίωσης: Μελέτη Περίπτωσης σε Οργανισμό. Η εφαρμογή της προσομοίωσης στους οργανισμούς υγείας: Βιβλιογραφική Προσέγγιση. H εφαρμογή του Lean Management στις Επιχειρήσεις.    
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Κινητή Υπολογιστική και Εφαρμογές της στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Ιστοχώρου (Website). Ανάπτυξη Κατανεμημένου Συστήματος.        
ΜΠΑΜΠΑΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Οικονομική μεγέθυνση και περιβαλλοντικές ελαστικότητες των χωρών της Ευρώπης. Προσδιορισμός δεικτών αποδέσμευσης της περιβαλλοντικής υποβάθμισης και της χρήσης πόρων από την οικονομική μεγέθυνση για τις χώρες των G7. Προσδιορισμός της εποχικότητας του τουρισμού στις ελληνικές περιφέρειες με την χρήση του συντελεστή  Gini για την περίοδο 2012-2017. Σύγκριση των διαφόρων υποδειγμάτων συμπεριφοράς καταναλωτή. Εναλλακτικές μορφές τουρισμού και δυνατότητες βιώσιμης ανάπτυξης στη περιφέρεια Ιονίων Νήσων.    
ΜΠΑΧΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσωπικά δεδομένα. Η περίπτωση του Facebook. Η ρύθμιση των χρεών των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων έναντι του Δημοσίου, στο ισχύον νομικό πλαίσιο. Δικαίωμα και Παρακίνηση στον Τουρισμό.        
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Επιχειρησιακή Έρευνα για τη Λήψη Επιχειρησιακών Αποφάσεων. Η Θεωρία Παιγνίων στη Επιχειρησιακή Συμπεριφορά. Η συμβολή του τουρισμού στην Ελληνική Οικονομία.        
ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Eu emissions trading scheme – Εμπορία δικαιωμάτων εκπομπής ΕΕ. Certified emissions reductions (cers) – Πιστοποιημένες μειώσεις εκπομπών. Diaspora bonds– Ομόλογα διασποράς.        
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Ψηφιακή Ανάδειξη Σημείων Ενδιαφέροντος. Μελέτη, σχεδιασμός και ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος με εργαλεία ελεύθερου λογισμικού. Διαδικτυακή Εφαρμογή Εξυπηρέτησης Δημοτών. Εφαρμογή Διαχείρισης Προσωπικού και Αυτόματης Έκδοσης Διοικητικών Εγγράφων. Ανάπτυξη Mobile Εφαρμογής Τουριστικού Ενδιαφέροντος.    
ΣΙΩΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Η οργάνωση και λειτουργία ενός boutique ξενοδοχείου. Περίπτωση boutique ξενοδοχείου στην Ελλάδα. Η οργάνωση, λειτουργία και προώθηση ενός bike hotel. Περίπτωση ενός bike hotel σε προορισμό της Ελλάδας. Η οργάνωση του τμήματος Housekeeping ενός μεγάλου Ξενοδοχείου. Περίπτωση ξενοδοχείου πόλης.  Ορειβατικός τουρισμός. Μονοπάτια πεζοπορίας στο νησί της Λευκάδας. Οργάνωση, λειτουργία και προώθηση ενός εστιατορίου παραδοσιακής κουζίνας. Περίπτωση εστιατορίου σε νησί του Ιονίου.     
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Διαχείριση κρίσεων στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης. Η εφαρμογή των ελληνικών λογιστικών προτύπων στις τουριστικές επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης. Η τουριστική κατανάλωση ως μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Μελέτη περίπτωσης. Η σημασία της τουριστικής πολιτικής στην τοπική ανάπτυξη. Μελέτη περίπτωσης. Οι αναπτυξιακοί νόμοι ως κίνητρο επενδύσεων από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης.    
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ Single Board Computers (SBC). Απλές εφαρμογές και εκπαίδευση στον προγραμματισμό. Η εξάπλωση της Τεχνητής Νοημοσύνης - Αλγόριθμοι Βαθιάς Μάθησης (Deep Learning Algorithms). Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα.        
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ανάπτυξη εφαρμογής Android για Δημιουργία Σύνοψης Προσωπικών Βίντεο. Πλατφόρμα Αξιολόγησης Περιλήψεων Ακολουθιών Βίντεο. Ανάπτυξη εφαρμογής Android: «Καταγραφή οικογενειακού ιατρικού ιστορικού». Ανάπτυξη εφαρμογής Android: «Ηλεκτρονικό βιβλίο αυτοκινήτου». Ανάπτυξη εφαρμογής Android: «Διαχείριση οικονομικών υποχρεώσεων μίας οικογένειας». Αξιολόγηση Μεθόδων Περίληψης Ακολουθιών Βίντεο σε Χαρακτηριστικά Εικονοπλαίσια. Αξιολόγηση Μεθόδων Κατάτμησης Ακολουθιών Βίντεο σε Πλάνα.

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι η υποβολή αιτήσεων σίτισης παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 04/12/2018.

Παρακαλούμε για την υποβολή αιτήσεων αυστηρώς μέχρι και την 4η Δεκεμβρίου 2018.

Δε θα δοθεί άλλη παράταση πέραν της ημερομηνίας αυτής.

Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται από τον ίδιο το φοιτητή ή με ταχυδρομική αποστολή (βάσει απόδειξης εταιρείας ταχυμεταφοράς ή σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση «Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Γραμματεία Τμήματος, Φιλοσόφων & Τζεβελέκη, Τ.Κ.31100, Λευκάδα».

Οι φοιτητές  που εγκρίθηκαν  οι  αιτήσεις τους για μετεγγραφή στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία (Φιλοσόφων και Τζεβελέκη, ισόγειο) από Τετάρτη 21  Νοεμβρίου 2018 έως και Τετάρτη  28 Νοεμβρίου 2018, ώρα 10:00-12:00, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται στην ηλεκτρονική τους αίτηση, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

18041745

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

18033058

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

15025046

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

18043485

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

18107491

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

18008029

Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

18022366

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι για το ακαδ. έτος 2018-2019 οι αιτήσεις για σίτιση θα κατατίθενται στη Γραμματεία του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης καθημερινά έως και την Τρίτη 27/11/2018 και ώρα 10:00-12:00.

 

Tα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα :

 

1. ΑΙΤΗΣΗ  (πρέπει να συμπληρωθεί από τον φοιτητή. Χορηγείται από τη Γραμματεία ή μπορεί να γίνει λήψη του σχετικού αρχείου εδώ)

2. ΕΥΚΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

3. ΜΙΑ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ  ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ (τύπου αστυνομικής ταυτότητας)

4. ΕΥΚΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ  (φορολογικό έτος 2017)

5. ΕΥΚΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ  ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ (φορολογικό έτος  2017)

6. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

7. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΓΟΝΕΑ/ΣΥΖΥΓΟ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ.9 ΕΔΑΦ.ΣΤ) ΚΑΙ Ζ) ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Φ5/68535/Β3/18-06-2012  (εφόσον υπάρχει)

8. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. 1599/86  ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ  (πρέπει να συμπληρωθεί από τον φοιτητή. Χορηγείται από τη Γραμματεία ή μπορεί να γίνει λήψη του σχετικού αρχείου εδώ)

9. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΛΦΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ( ακαδ. έτους 2018-2019, εφόσον υπάρχει)

10. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΞΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (μόνο για ομογενείς εξωτερικού)

11. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠ.Π.Ε.Θ. (μόνο για αλλοδαπούς-αλλογενείς)

12. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΟΝΕΑ (εάν δεν προκύπτει από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)

13. ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

14. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ (αν υπάρχει)

15. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΓΟΝΕΑ/ΣΥΖΥΓΟΥ

16. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΝΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  1.  

Παρακαλούνται οι φοιτητές να συμπληρώσουν όλα τα πεδία της αίτησης με ιδιαίτερη προσοχή καθώς η ακρίβεια και η ορθότητα των στοιχείων θα ελεγχθεί αυστηρά.

 

Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται από τον ίδιο το φοιτητή ή με ταχυδρομική αποστολή (βάσει απόδειξης εταιρείας ταχυμεταφοράς ή σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση «Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Γραμματεία Τμήματος, Φιλοσόφων & Τζεβελέκη, Τ.Κ.31100, Λευκάδα».

Καλούνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  ΌΛΟΙ οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, σύμφωνα  με το άρθρο 13 του Ν. 4559/2018, να καταθέσουν την αίτηση  ένταξης σε Τμήμα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών (Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Τουρισμού) έως τις 30.11.2018.

 

Η αίτηση κατατίθεται  στη Γραμματεία  που βρίσκεται στο  κτίριο επί της οδού Φιλοσόφων και Τζεβελέκη στη Λευκάδα,  είτε αυτοπροσώπως είτε με ταχυδρομική αποστολή (βάσει απόδειξης εταιρείας ταχυμεταφοράς ή σφραγίδα ταχυδρομείου).

 

Λήψη Εντύπου Αίτησης

 

Επιστολή του κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών.

Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με την έναρξη των δηλώσεων και της διανομής συγγραμμάτων για τη χειμερινή περιόδο του ακαδημαϊκού έτους 2018-19 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να παραλαμβάνουν τους ηλεκτρονικούς κωδικούς πρόσβασης στις υπηρεσίες του ΤΕΙ μέσω της σελίδας: https://uregister.teiion.gr/ , ακολουθώντας τον σύνδεσμο: Ενεργοποίηση λογαριασμού τώρα –> Είμαι νέος φοιτητής και εγγράφομαι για πρώτη φορά.

 

Οι παραπάνω κωδικοί χρησιμοποιούνται για τις αιτήσεις μετεγγραφών, για το Φοιτητολόγιο, την έκδοση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας(Πάσο) και τον Εύδοξο (παροχή συγγραμμάτων).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το e-mail και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που υπέβαλαν στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η έναρξη Μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου του ακ. έτους 2018-19  θα πραγματοποιηθεί την 8/10/2018 με μαθήματα που θα διδαχθούν από μόνιμα μέλη ΔΕΠ του τμήματος. Για την έναρξη των μαθημάτων που θα διδαχθούν από επιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες και διδάσκοντες μέσω ΕΣΠΑ θα ακολουθήσει  νεώτερη ανακοίνωση.

 

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε μέσω των σχετικών επιλογών του Web Site του Τμήματος:

 - Προπτυχιακές Σπουδές -> Κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων -> Ωρολόγιο Πρόγραμμα 

 - Προπτυχιακές Σπουδές -> Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας -> Ωρολόγιο Πρόγραμμα. 

 

Προσοχή: στις 8/10/2018 θα αρχίσουν να διδάσκονται ΜΟΝΟ τα μαθήματα που στο ωρολόγιο πρόγραμμα αναγράφεται όνομα διδάσκοντα. Για την έναρξη των υπόλοιπων μαθημάτων θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση και ενημέρωση του ωρολόγιου προγράμματος. 

 

 

Αποτελέσματα της υπ’αριθ.πρωτ. 919/03.08.2018 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2018-2019 στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων»

Δείτε εδώ:    http://www.teiion.gr/index.php/el/news/2013-07-09-09-29-22/1289--91903082018-l-2018-2019-r.html

Καλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές, μετά την ηλεκτρονική τους εγγραφή στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και μέχρι την Παρασκευή 28/09/2018 να αποστείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με εταιρεία ταχυμεταφοράς ή ταχυδρομείο (βάσει απόδειξης εταιρείας ταχυμεταφοράς ή σφραγίδα ταχυδρομείου) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Εκτυπωμένη την αίτηση εγγραφής που υποβλήθηκε από τους επιτυχόντες ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του Υπουργείου (με χειρόγραφη αναγραφή του ονοματεπώνυμου του φοιτητή στο τέλος της αίτησης και με πιστοποίηση του γνησίου της υπογραφής του νεοεισαχθέντος από Κ.Ε.Π.).

2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

3. Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες (τύπου αστυνομικής ταυτότητας).

4. Πιστοποιητικό γέννησης (μόνο για τους άρρενες).

5. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα (επικυρωμένη με το γνήσιο της υπογραφής). Σε περίπτωση που είχε εγγραφεί σε άλλη Σχολή η Τμήμα απαιτείται και η Βεβαίωση Διαγραφής.

6. Βεβαίωση Α.Μ.Κ.Α. ή οποιοδήποτε έγγραφο αναγράφει τον Α.Μ.Κ.Α. του φοιτητή.

7. Στατιστικό Δελτίο (εφόσον συμπληρώθηκε κατά την αίτηση εγγραφής). Οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει το Στατιστικό Δελτίο κατά την αίτηση εγγραφής, έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν στη συμπλήρωση του μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης : https://elstatforms.statistics.gr/deltio_fititi/deltio_fititi_login.jsp

8. Υπεύθυνη Δήλωση (πατήστε εδώ για να την "κατεβάσετε") στην οποία θα αναγράφεται ότι ο φοιτητής ή η φοιτήτρια εξουσιοδοτεί τη Γραμματεία για τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων με σκοπό τη διευκόλυνση του φοιτητή στις συναλλαγές του με το Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. (Η συνημμένη ΥΔ να εκτυπωθεί, να συμπληρωθεί και να αποσταλεί αφού γίνει το γνήσιο της υπογραφής).

 

 

Τα παραπάνω να αποσταλούν στη ταχ. διεύθυνση:

Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Φιλοσόφων και Τζεβελέκη, Τ.Κ. 31100, Λευκάδα, τηλ. 2645026160 με τη σημείωση «Εγγραφή Πρωτοετή φοιτητή».

Η κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος ή μέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου μέχρι την Παρασκευή 28/09/2018 και ώρα 10:30-13:30.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στη σωστή καταχώρηση του e-mail και του αριθμού κινητού τηλεφώνου στα δικαιολογητικά που θα αποσταλούν.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη χορήγηση πιστοποιητικών (βεβαίωση σπουδών, πιστοποιητικό στρατολογίας) και για τους κωδικούς που χρειάζονται οι φοιτητές για τις αιτήσεις μετεγγραφών, για το Φοιτητολόγιο, την έκδοση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (Πάσο) και τον Εύδοξο (παροχή συγγραμμάτων). 

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ΚΑΙ το 7ο (Ζ’) εξάμηνο σπουδών και πληρούν τις προϋποθέσεις για Πρακτική Άσκηση καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση προς το Τμήμα. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

 

1. Κάντε λήψη του εντύπου αίτησης Ε1, εκτυπώστε το, συμπληρώστε το και υπογράψτε το. Φροντίστε τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι ευκρινώς γραμμένα. Την ημερομηνία Έναρξης και Λήξης της Πρακτικής Άσκησης αφήστε τα κενά. 

 

2. Εφόσον έχετε βρει ήδη εργοδότη για την Πρακτική σας άσκηση ζητήστε του να σας συμπληρώσει το έντυπο Ε3 αποδοχής φοιτητή από τον εργοδότη. Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε μια βεβαίωση από τον Εργοδότη ότι σας δέχεται για Πρακτική Άσκηση (π.χ. η Εθνική Τράπεζα δίνει δικιά της Βεβαίωση).  

 

Τα παραπάνω έντυπα (Αίτηση Ε1 και - εφόσον έχετε βρει ήδη εργοδότη - το έντυπο αποδοχής Ε3) θα πρέπει να τα καταθέσετε οι ίδιοι στη Γραμματεία του Τμήματος κατά τις ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών ή να την αποστείλετε με FAX στον αριθμό 26450-26654. Αν την αποστείλετε με FAX, καρτήστε την πρωτότυπη αίτηση γιατί θα σας ζητηθεί αργότερα να την αποστείλετε ταχυδρομικά μαζί με άλλα απαιτούμενα έγγραφα. 

 

Αφού υποβάλλετε την αίτηση Ε1 και ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή, σε συνεγασία με τη Γραμματεία του Τμήματος, ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις Πρακτικής Άσκησης, θα σας χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση (έντυπο Ε2) και θα σας παρασχεθούν οδηγίες για το υπόλοιπο της διαδικασίας.

 

Παρατήρηση: οι Πρακτικές Ασκήσεις για το Χειμερινό εξάμηνο ξεκινούν από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 (μπορείτε να ξεκινήσετε και αργότερα την Πρακτική σας Άσκηση αλλά όχι νωρίτερα από την 1η Οκτωβρίου 2018). Όσοι φοιτητές πρόκειται να ξεκινήσουν την Πρακτική τους Άσκηση την 1η Οκτωβρίου, θα πρέπει να έχουν παραδώσει ή αποστείλει τα δύο παραπάνω έντυπα (Ε1 και Ε3) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  21 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Οδηγός Πρακτικής Άσκησης και διαθέσιμες θέσεις σε εργοδότες

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Δευτέρα 10 έως και Δευτέρα 17  Σεπτεμβρίου 2018.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 

Προσοχή

Μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής οι επιτυχόντες και των δύο εισαγωγικών κατευθύνσεων:

  • Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, θα πρέπει να παρακολουθούν τον ιστότοπο του Τμήματος για νεότερη ανακοίνωση με οδηγίες σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν στη Γραμματεία του Τμήματος για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, όπως επίσης και τις ημερομηνίες αποστολής των δικαιολογητικών.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2018-2019 στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5030648, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους.

Δείτε εδώ (Πρόκληση-Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση): http://www.teiion.gr/index.php/el/proclamations/1287--2018-2019.html

Συνολικά τα προγράμματα εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2018, για τις δύο Εισαγωγικές Κατευθύνσεις [ΔΕ, ΔΤΕ] του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και για το πρώην Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία (Ε.Π.Δ.Ο), θα το δείτε εδώ (Προσοχή! ενημερώθηκε 29/8/2018).

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι ανοίγει ξανά στις 27 Ιουλίου και θα παραμείνει ενεργή έως τις 31 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ, ακαδημαϊκού έτους 2017 – 2018.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση ή να οριστικοποιήσουν την αίτηση που αποθήκευσαν προσωρινά, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://stegastiko.minedu.gov.gr/

 

 

Το Δελτίο Τύπου του ΥΠ.Π.Ε.Θ βρίσκεται στο σύνδεσμο:

http://www.minedu.gov.gr/rss/36008-16-07-18-anoigei-ksana-apo-27-eos-31-iouliou-i-platforma-ti-xorigisi-tou-foititikoy-stegastikoy-epidomatos-2

 

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ Δ' ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Ανακοινώνεται ότι οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων θα σιτιστούν μέχρι και την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018. Η επανέναρξη της σίτισης για τον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της Εξεταστικής Περιόδου του Εαρινού Εξαμήνου 2017-18 ενημερώθηκε με νεότερη έκδοση (19/6/2018). Πραγματοποιήθηκαν οι ελάχιστες δυνατές αλλαγές με σκοπό την αντιμετώπιση εκτάκτων κωλυμάτων Εισηγητών μαθημάτων. 

 

Το ενημερωμένο πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

και μέσω της επιλογής "Προπτυχιακές Σπουδές" του Web Site. 

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ (άνω των 4 ετών σπουδών) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (και οι δύο Εισαγωγικές Κατευθύνσεις), του πρώην Τμήματος ΕΠΔΟ (Παράρτημα Λευκάδας) και του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Παράρτημα Ληξουρίου) θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στη διπλή εξεταστική του εαρινού εξαμήνου 2017-18, από 14.06.2018 μέχρι και 21.06.2018.

Η δήλωση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του omiros.teiion.gr/unistudent/

Τα μαθήματα τα οποία μπορείτε να δηλώσετε είναι μαθήματα τα οποία είχατε δηλώσει στο παρελθόν και δεν τα έχετε περάσει.

 Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν ήδη μεριμνήσει με αίτησή τους για προφορική  εξέταση  για την εξεταστική εαρινού εξαμήνου 2017-2018 να προσέλθουν στην Γραμματεία του Τμήματος  για να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

 

Το Πρόγραμμα της Εξεταστικής Περιόδου Εαρινού Εξαμήνου 2017-18 (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 19/6/2018).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα μαθήματα Χειμερινού Εξαμήνου που περιλαμβάνονται στο παραπάνω πρόγραμμα αφορούν στη Διπλή Εξαταστική. Σε αυτά εξετάζονται ΜΟΝΟ φοιτητές επί πτυχίω (από 9ο εξάμηνο και πάνω δηλαδή) που θα τα δηλώσουν προς εξέταση (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων Διπλής Εξαταστικής). 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ  ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ  ΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΙΟΥΝΙΟΣ  2018
ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ   ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ευελιξία στην αγορά εργασίας: όψεις της εξωτερικής ευελιξίας την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6/2018 15:00 ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εργασιακές σχέσεις στην ξενοδοχειακή βιομηχανία: συμμετέχοντες, διαδικασίες, αποτελέσματα. ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 11/6/2018 15:30 ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στην Ελλάδα. ΜΑΓΚΑΦΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 11/6/2018 16:00 ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η θέση της γυναίκας στην Διαφήμιση. Μελέτες Περιπτώσεων.  ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΖΩΗΣ 12/6/2018 9:00 ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΡΓΥΡΗ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Διερεύνηση των απόψεων των φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων για την ανεργία. ΜΠΑΖΟΥΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 12/6/2018 10:00 ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΡΓΥΡΗ
ΑΡΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ Η συμβολή της Εταιρικής Διακυβέρνησης και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην αποδοτικότερη κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά λειτουργία της επιχείρησης. Μελέτες Περιπτώσεων.  ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ/
ΤΣΙΑΚΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ/
ΙΟΛΗ-ΜΑΡΙΑ
12/6/2018 16:00 ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΡΓΥΡΗ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ Λογιστικά  Πληροφοριακά Συστήματα. ΜΠΟΥΖΙΟΥ/
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ/
ΜΑΡΙΑ
13/6/2018 10:30 ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΙΩΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Υπεύθυνη Ηγεσία και αποτελεσματικό μάνατζμεντ. Ο ρόλος τους στην εύρυθμη οργάνωση και λειτουργία των μονάδων φιλοξενίας. ΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 13/6/2018 11:00 ΣΙΩΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Συγκριτική ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων.  ΝΤΟΥΡΜΙΣΛΛΑΡΙ/
ΜΕΝΤΖΕΛΟΥ
ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ/
ΧΡΥΣΟΥΛΑ
13/6/2018 10:00 ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Μελέτη αναγνωρισιμότητας της Λευκάδας ως τουριστικός προορισμός σκαφών αναψυχής. ΚΟΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 15/6/2018 12:40 ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Υβριδική Mobile Εφαρμογή. ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 15/6/2018 12:20 ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Η τεχνολογία των RFID ετικετών και η εφαρμογή τους στις επιχειρήσεις. ΒΛΑΧΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ 15/6/2018 14:40 ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τα Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη καθημερινότητα των ανθρώπων - Κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν. ΜΙΧΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 15/6/2018 15:00 ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Green Bonds – Πράσινα Ομόλογα. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 14/6/2018 16:00 ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα υποβάλλονται από την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων https://stegastiko.minedu.gov.gr, στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχος Ακαδημαϊκής Ταυτότητας σε ισχύ και να είναι και κάτοχος Α.Φ.Μ. Διευκρινίζεται ότι η υπηκοότητα αφορά μόνο στο πρόσωπο του φοιτητή και όχι στων γονέων ή κηδεμόνων αυτού.

 

Διαβάστε την εγκύκλιο για λεπτομέρειες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ

Αιτήσεις για υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι και την Πέμπτη  07/06/2018.

Κατά την υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση να κατατίθεται μαζί με την αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας και η εισηγητική έκθεση του επιβλέποντα εκπαιδευτικού.

Την αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας καθώς και την εισηγητική έκθεση θα τις βρείτε αναρτημένες εδώ: 

http://ba.teiion.gr/index.php/useful-documents/category/8-2015-09-10-08-17-10

Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 11 έως και 15 Ιουνίου 2018. 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τους φοιτητές που δεν θα παρουσιάσουν στο παραπάνω χρονικό διάστημα είναι σε ισχύ η αίτηση παράτασης που υπέβαλαν στη Γραμματεία για το τρέχον εαρινό εξάμηνο και δεν χρειάζεται να επανα-υποβάλουν αίτηση παράτασης.  

 

Προκήρυξη διαγωνισμού ανάδειξης υποτρόφων ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 από τα έσοδα κληροδοτημάτων, που υπάγονται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

 

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσκαλούμε στις τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίαςτου Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του foyer του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

 

images/PROSKLISI_ORKOMOSIAS_EPDO_JUNE_2018.pdf

 

images/PROSKLISI_ORKOMOSIAS_DE_DTE_LIXOURI_JUNE_2018.pdf

ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΓΙΑ 

Επέτειος Ένωσης Επτανήσων με την Ελλάδα (21 Μαΐου): Εορτασμός της ενοποίησης της Λευκάδας και των υπολοίπων Επτανήσων με το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος στις 21 Μαΐου του 1864. 

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών βιβλίων από τους φοιτητές για το τρέχον εαρινό εξάμηνο έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Επίσης, ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

 

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ   ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Οι εφαρμογές του ηλεκτρονικού εμπορίου και οι επιδράσεις του στις σύγχρονες επιχειρήσεις. ΝΤΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 30/4/2018 16:30
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Ο ρόλος της γυναίκας στη διαφήμιση αλλά και ως αποδέκτης των διαφημιστικών μηνυμάτων. Μελέτη περίπτωσης για την επίδραση της διαδικτυακής διαφήμισης. ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ 30/4/2018 13:00
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ. ΜΑΡΓΕΛΗ/
ΚΑΓΚΑΝΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ/ΓΕΩΡΓΙΑ 23/4/2018 15:00
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Η δύναμη του brand name και οι δημόσιες σχέσεις ως στρατηγικές επιλογές μιας σύγχρονης επιχείρησης. Μελέτη περίπτωσης. ΣΥΡΡΟΥ ΗΛΙΑΝΗ 23/4/2018 13:00
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Ο ρόλος των Δημοσίων Σχέσεων στη σύγχρονη ελληνική τουριστική επιχείρηση.  ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 26/4/2018 14:30
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Σχεδιασμός και Ανάπτυξη εφαρμογής Android με χρήση τεχνολογιών Web . Μελέτη Περίπτωσης. ΣΙΣΚΟΣ/
ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ/
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
26/4/2018 13:00
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Επέκταση της υπάρχουσας mobile εφαρμογής ενημέρωσης φοιτητών με νέες λειτουργίες. ΟΣΤΣΙΛΟΒΣΚΑ  ΜΟΝΙΚΑ-ΜΑΡΙΑ 30/4/2018 15:00
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Πληροφοριακά Συστήματα-Μελέτη Περίπτωσης εγκατεστημένων Πληροφοριακών Συστημάτων Εταιρίας. ΤΑΦΙΑΔΗ/
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΝΑ/ΕΛΕΝΗ 4/5/2018 12:40
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Μελέτη τεχνολογικής υποδομής Ξενοδοχειακών Μονάδων της Λευκάδας για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών και της προώθησής τους. ΤΣΑΚΑΡΔΑΝΟΥ/
ΒΛΑΧΟΥ
ΝΕΚΤΑΡΙΑ/
ΕΛΠΙΔΑ
4/5/2018 14:40
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Συγκριτική Μελέτη και Αξιολόγηση πλατφορμών / περιβαλλόντων ανάπτυξης εφαρμογών κινητών συσκευών (Mobile Applications). ΖΟΛΩΤΑ/
ΜΑΜΑΚΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ/
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
4/5/2018 15:00
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ  ΒΑΡΒΑΡΑ Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εμπορίου απο τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Δομή – εξέλιξη - προοπτικές.  ΣΑΚΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ-ΘΕΟΔΟΣΙΑ 23/4/2018 15:30
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ  ΒΑΡΒΑΡΑ Ο ρόλος της διοίκησης ολικής ποιότητας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις . Μελέτη περίπτωσης.  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ/
ΞΥΠΟΛΙΑ
ΕΙΡΗΝΗ/
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
23/4/2018 16:00
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ  ΒΑΡΒΑΡΑ Αξιολόγηση απόδοσης προσωπικού σε τουριστική επιχείρηση. Μελέτη περίπτωσης. ΤΟΛΗ/
ΚΑΡΑΝΤΑΙΡΗ
ΣΩΤΗΡΙΑ/
ΜΑΡΙΑ
30/4/2018 12:00
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ  ΒΑΡΒΑΡΑ Swot Αnalysis ξενοδοχειακής επιχείρησης ως παράγοντας επιτυχίας. Μελέτη περίπτωσης Boutique Hotel. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ/
ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/
ΧΡΥΣΑΝΘΗ
2/5/2018 11:00
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε μια τουριστική επιχείρηση. ΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 30/4/2018 15:00
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μελέτη και ανάπτυξη εφαρμογής μιας "έξυπνης" βάσης δεδομένων για την διαχείριση της επικοινωνίας ενός οργανισμού με συνεργάτες και περιβάλλον. ΚΟΝΤΙΔΗΣ/
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ/
ΘΕΟΛΟΓΟΣ
30/4/2018 14:30
ΣΙΩΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Η συμβολή της παραδοσιακής Ελληνικής γαστρονομίας στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ 25/4/2018 13:00
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Η συμβολή της παραδοσιακής Ελληνικής γαστρονομίας στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ/
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ/
ΙΩΑΝΝΗΣ
26/4/2018 13:20
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, τα capital controls και οι επιπτώσεις τους στην ελληνική οικονομία. ΡΟΥΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2/5/2018 10:30
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Σύνδεση χωρίς καλώδια-Ασύρματα Προσωπικά Δίκτυα. ΝΤΑΛΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 2/5/2018 14:45

(*) ΣΗΜΕΙΩΣΗ Οι φοιτητές των οποίων την επίβλεψη της πτυχιακής τους εργασίας έχει αναλάβει η Καθηγήτρια Εφαρμογών κ. Αστάρα Όλγα-Ελένη θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί της διότι η ίδια θα απουσιάζει από το Τμήμα έως και τις 13.5.2018. 

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα επικαιροποιήθηκε λόγω απουσίας της κας Αστάρα με νέους διδάσκοντες στα μαθήματά της. Το Επικαιροποιημένο Ωρολόγιο Πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε μέσω των σχετικών επιλογών του Web Site του Τμήματος.

Οι δηλώσεις θεμάτων πτυχιακών εργασιών που θα ξεκινήσουν να εκπονούνται το Εαρινό Εξάμηνο 2017-2018 θα πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Τμήματος αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τη Δευτέρα 23/04/2018.

 

Το έντυπο δήλωσης θέματος πτυχιακής εργασίας το οποίο θα επισυνάψετε στο ηλεκτρονικό σας μήνυμα προς τη Γραμματεία είναι το ακόλουθο: 

· Για φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων και των πρώην Τμημάτων ΕΠΔΟ και Ληξουρίου: κατεβάστε το έντυπο εδώ

· Για φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας: κατεβάστε το έντυπο εδώ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Αφού κατεβάσετε το έντυπο, συμπληρώνετε στο Word τα ζητούμενα στοιχεία. Αφού το εκτυπώσετε, υπογράφετε το έντυπο και το σκανάρετε (σε μορφή PDF ή εικόνας JPG). Αποθηκεύετε το σκαναρισμένο έγγραφο με τις υπογραφές και το στέλνετε με e-mail στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

 

Στην περίπτωση Θεμάτων 2 ή 3 ατόμων, το θέμα θα πρέπει να δηλωθεί από ομάδα 2 ή 3 ατόμων σε ΜΙΑ αίτηση η οποία θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη με τα στοιχεία τους και υπογεγραμμένη από αυτά τα άτομα .

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 

1. Τα θέματα που φέρουν στο τέλος του τίτλου τους τα αρχικά (Δ.Τ.Ε.) μπορούν να δηλωθούν ΜΟΝΟ από τους φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας. Τα υπόλοιπα θέματα μπορούν να δηλωθούν από φοιτητές και των δύο (2) εισαγωγικών κατευθύνσεων.

2. Λεπτομέρειες για τα θέματα κάθε διδάσκοντος μπορείτε να δείτε κάνοντας click στο ονοματεπώνυμό του.

 

Τα θέματα που εμφανίζονται με πορτοκαλί χρώμα στον παρακάτω πίνακα ΔΕΝ είναι πλέον διαθέσιμα προς δήλωση. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 25/4/2018 - 10:00

 

Διδάσκων Θέμα 1 Θέμα 2 Θέμα 3 Θέμα 4 Θέμα 5 Θέμα 6 Θέμα 7 Θέμα 8 Θέμα 9
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Μέθοδος προσομοίωσης Monte Carlo. Οικονομετρικά υποδείγματα.  Χρηματιστηριακή και Οικονομική ανάπτυξη: μια εμπειρική ανάλυση για την Ελλάδα. Ανάλυση Χρονολογικών Σειρών. Εμπειρικά υποδείγματα. Πληθωρισμός και παραγωγικότητα. Μια οικονομετρική μελέτη για την Ελλάδα. Αμυντικές δαπάνες και οικονομική ανάπτυξη. Μια οικονομετρική ανάλυση για την Ελλάδα. Υποδείγματα επιχειρησιακής έρευνας -Ανάλυση της μεθόδου Simplex.  Βασικά οικονομικά υποδείγματα μικροοικονομικής και μακροοικονομικής ανάλυσης. Δημόσιες δαπάνες και οικονομική ανάπτυξη. Μια οικονομετρική ανάλυση για την Ελλάδα. Οικονομετρικές μέθοδοι προβλέψεων. Εμπειρικά υποδείγματα.
           
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Η εξέλιξη και η συμβολή των θεσμικών φορέων έρευνας και καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Η τεχνολογία στις δημόσιες σχέσεις και το marketing. Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Η έρευνα και καινοτομία ως παράγοντες ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα. Μελέτες περίπτωσης. Έννοια και μορφές οικονομικών ολοκληρώσεων. Ολοκληρωμένες Επικοινωνίες Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Καταναλωτή. Εργασιακός εκφοβισμός και διοίκηση ανθρώπινων πόρων. Η συμμετοχική χρηματοδότηση ως εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης των σύγχρονων επιχειρηματικών ιδεών. Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και επίτευξη επιχειρηματικών στόχων. Μελέτη περίπτωσης.
           
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ξένες Άμεσες Επενδύσεις στην Ελλάδα: το κόστος εργασίας ως παράγοντας προσέλκυσης. Η ανεργία στον τριτογενή τομέα παραγωγής την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Εργασιακές σχέσεις στην ελληνική ναυτιλία: συμμετέχοντες, διαδικασίες, αποτελέσματα. Εργασιακές σχέσεις στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας: συμμετέχοντες, διαδικασίες, αποτελέσματα. Η ανεργία στον δευτερογενή τομέα παραγωγής την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Ξένες Άμεσες Επενδύσεις και Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν: συγκριτική μελέτη Ελλάδας-Γερμανίας. Διοίκηση ανθρώπινων πόρων και ευέλικτες μορφές απασχόλησης: μια διερεύνηση της χρήσης τους στην Ελλάδα. Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, προσέλκυση υποψηφίων και περιγραφή θέσεων εργασίας: μελέτες περίπτωσης. Ευέλικτες μορφές απασχόλησης στην Ελλάδα: διερεύνηση της μερικής απασχόλησης.
           
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ Η περιβαλλοντική εκπαίδευση ως μέσο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων . Μελέτη περίπτωσης. Ελληνικά λογιστικά πρότυπα –Άρθρα 1-28 του Ν.4308/2014. Το διαδικτυακό μάρκετινγκ στις σύγχρονες επιχειρήσεις.  Φορολογία  Εισοδήματος φυσικών προσώπων. Απαλλαγές Φ.Π.Α. Φορολογία Ανώνυμων Εταιρειών.  Επιχειρηματικό σχέδιο ηλεκτρονικής επιχείρησης. Χειρισμός και λογιστική παγίων σύμφωνα με την Ελληνική λογιστική τυποποίηση πριν και μετά την εφαρμογή των ελληνικών λογιστικών προτύπων.
           
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Πληροφοριακά Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εγγράφων. Κινητή Υπολογιστική και Εφαρμογές της στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Υπολογιστική Νέφους και Εφαρμογές της.            
           
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Στατιστική διερεύνηση και ανάλυση στοιχείων της φοιτητικής ζωής στη Λευκάδα.                 
                   
ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Green Bonds – Πράσινα Ομόλογα. Crowdfunding – Συμμετοχική Χρηματοδότηση. Diaspora Bonds– Ομόλογα Διασποράς.(Δ.Τ.Ε)            
           
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Εφαρμογή Οργάνωσης Προσωπικών Εσόδων-Εξόδων σε Android. Εφαρμογή Καταγραφής εργαστηριακού εξοπλισμού και εξοπλισμού γραφείου. Εφαρμογή Καταγραφής και Διαχείρισης Αναλωσίμων.  Τεχνολογίες Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας στον Τουρισμό. (Δ.Τ.Ε) Ψηφιακή Ανάδειξη Σημείων Ενδιαφέροντος.(Δ.Τ.Ε)        
                   
ΣΙΩΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Η οργάνωση και λειτουργία ενός boutique ξενοδοχείου. Περίπτωση boutique ξενοδοχείου στην Ελλάδα (Δ.Τ.Ε.) Η οργάνωση και λειτουργία ενός ξενοδοχείου σε συγκοινωνιακό κέντρο. Περίπτωση ξενοδοχείου σε αεροδρόμιο στην Ελλάδα (Δ.Τ.Ε.). Η οργάνωση, λειτουργία και προώθηση ενός bike hotel. Περίπτωση ενός bike hotel σε προορισμό της Ελλάδας (Δ.Τ.Ε.). Η οργάνωση, λειτουργία και προώθηση ενός ξενοδοχείου σε προορισμό για ιαματικό τουρισμό. Περίπτωση ξενοδοχείου σε προορισμό της Ελλάδας(Δ.Τ.Ε.). Η οργάνωση του τμήματος Housekeeping ενός μεγάλου Ξενοδοχείου. Περίπτωση ξενοδοχείου εποχιακής λειτουργίας (Δ.Τ.Ε.).  Ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία ενός ταξιδιωτικού γραφείου εισερχόμενου τουρισμού. Περίπτωση ταξιδιωτικού γραφείου σε νησιωτικό προορισμό (Δ.Τ.Ε.). Ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία ενός ταξιδιωτικού γραφείου εναλλακτικού τουρισμού. Περίπτωση ταξιδιωτικού γραφείου στην Ελλάδα (Δ.Τ.Ε.). Ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία ενός ταξιδιωτικού γραφείου επαγγελματικού τουρισμού. Περίπτωση γραφείου στην Ελλάδα (Δ.Τ.Ε.). Οργάνωση, λειτουργία και προώθηση ενός εστιατορίου παραδοσιακής κουζίνας. Περίπτωση εστιατορίου σε νησί του Ιονίου (Δ.Τ.Ε.)
           
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Η  οικονομική, κοινωνική και τουριστική συμβολή των αερομεταφορών στην άγονη γραμμή. Μελέτη περίπτωσης.(Δ.Τ.Ε) Οι επιπτώσεις του airbnb στον τουρισμό.Μελέτη περίπτωσης.(Δ.Τ.Ε) Σχεδιασμός και διαχείριση τουριστικών παράκτιων προορισμών.(Δ.Τ.Ε) Η ψυχολογία και η συναισθηματική νοημοσύνη των εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις.(Δ.Τ.Ε)          
           
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ανάπτυξη εφαρμογής Android στην διαχείριση γεωγραφικής πληροφορίας για την εξατομικευμένη περιήγηση τουριστών στο νησί της Λευκάδας. Σύστημα αυτοματοποίησης στην δημιουργία και στην συντήρηση εβδομαδιαίων ωρολογίων προγραμμάτων διδασκαλίας ενός Τριτοβάθμιου Ιδρύματος. Τα πληροφοριακά συστήματα στην διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και η περίπτωση εφαρμογής τους στα καταστήματα ZARA. Τα πληροφοριακά συστήματα στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Η περίπτωση συστημάτων της Walmart. Το υπολογιστικό νέφος (cloud computing) και οι εφαρμογές που παρέχονται στις επιχειρήσεις. Τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data) στον χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα. Το ψηφιακό νόμισμα ως μέσω συναλλαγών. Ψηφιακό μάρκετινγκ και στοχευόμενη διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Μη σχεσιακές βάσεις δεδομένων. Συστήματα NoSQL και εφαρμογές τους.
           
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Η τεχνολογία των RFID ετικετών και η εφαρμογή τους στις επιχειρήσεις. Αξιολόγηση Μεθόδων Περίληψης Ακολουθιών Βίντεο σε Χαρακτηριστικά Εικονοπλαίσια. Πληροφοριακά συστήματα και Μαθησιακές δυσκολίες. Ανάπτυξη εφαρμογής Android: «Διαχείριση οικονομικών υποχρεώσεων μίας οικογένειας». Ανάπτυξη εφαρμογής Android: «Ηλεκτρονικό βιβλίο αυτοκινήτου». Ανάπτυξη εφαρμογής Android: «Προσωπική καταγραφή οικογενειακού ιατρικού ιστορικού». Ανάπτυξη εφαρμογής Android: «Πελατολόγιο ατομικής επιχείρησης ελεύθερου επαγγελματία». Ανάπτυξη εφαρμογής Android για Δημιουργία Σύνοψης Προσωπικών Βίντεο. (Δ.Τ.Ε.) Πλατφόρμα Αξιολόγησης Περιλήψεων Ακολουθιών Βίντεο. (Δ.Τ.Ε)
           
ΜΑΛΦΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Διαδικτυακό Μάρκετινγκ και Κοινωνικά Δίκτυα στην Ελληνική Επιχείρηση Φιλοξενίας (Δ.Τ.Ε) Σύγχρονες Πρακτικές Μάρκετινγκ και Προώθηση Τουριστικών Υπηρεσιών και Προϊόντων: Η Περιπτωσιολογική Μελέτη μιας Ελληνικής Τουριστικής Επιχείρησης Φιλοξενίας (Δ.Τ.Ε) Μείγμα Μάρκετινγκ και Παροχή Τουριστικών Υπηρεσιών: Η Περιπτωσιολογική Μελέτη μιας Ελληνικής Τουριστικής Επιχείρησης Φιλοξενίας (Δ.Τ.Ε) Σύγχρονες Στρατηγικές ανάπτυξης και επίτευξης συγκριτικού πλεονεκτήματος στην Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία Φιλοξενίας: Η Στρατηγική Τοποθέτηση του Ελληνικού Ξενοδοχείου (Δ.Τ.Ε)          
           
ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΡΓΥΡΗ Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στην Ελλάδα. Μελέτη περίπτωσης στο νησί της Λευκάδας. Διεθνείς Οικονομικοί Οργανισμοί και η συμβολή τους στην Παγκόσμια οικονομία. Η συμβολή της παραδοσιακής Λευκαδίτικης γαστρονομίας στην ανάπτυξη του τοπικού τουριστικού προϊόντος. Κοινωνική οικονομία & επιχειρηματικότητα.           
           
ΑΡΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Περιπτωσιολογική Μελέτη Θέματος Διαχείρισης Κινδύνου. Επιλογή Case Study: 
1)Περίπτωση Long Term Capital Management
2) Περίπτωση Barings Bank (Baring Brothers & Co. Ltd) 3) Περίπτωση WorldCom. 
Σχέση Λειτουργικού Κινδύνου (Operational Risk) & Ανθρώπινο Δυναμικό (Human Resources). Στρατηγικός Σχεδιασμός μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Περιγραφική Στατιστική και Ανάλυση Δεδομένων για εξαγωγή Στατιστικών συμπερασμάτων για την σχέση ανάμεσα στο κάπνισμα και το φύλο (άνδρες/γυναίκες) (Δ.Τ.Ε.)   Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Επιδόσεων του Ελλληνικού Τουριστικού Κλάδου εν μέσω οικονομικής κρίσης (Δ.Τ.Ε.)        
                   
ΜΠΑΧΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Τρόποι ρύθμισης οφειλών υπερχρεωμένων επιχειρήσεων. Το φαινόμενο του υπερδανεισμού και οι συνέπειές του. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσωπικά δεδομένα. Η περίπτωση του Facebook. Δικαίωμα και Παρακίνηση στον Τουρισμό (Δ.Τ.Ε.) Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του πελάτη Ξενοδοχείου, ως επισκέπτη και ως καταναλωτή (Δ.Τ.Ε.)          
                   
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ ΕΛΕΝΗ Επιχειρησιακή Ηθική & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Πως συσχετίζονται οι δύο έννοιες στο επιχειρηματικό πλαίσιο. Μελέτη Περίπτωσης. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Απολογισμοί Βιωσιμότητας/ ΕΚΕ κατά GRI.  Εμπειρική Προσέγγιση:
Οι Εισηγμένες επιχειρήσεις στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθήνας με Απολογισμούς Βιωσιμότητας/ ΕΚΕ
κατά τα έτη 2013-2017.
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Εταιρική Διακυβέρνηση.
Μελέτη περίπτωσης.
Η στρατηγική Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως εργαλείο μάρκετινγκ. Η συμβολή της ΕΚΕ στη δημιουργία ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος Μελέτη Περίπτωσης Wind. Βιώσιμη Ανάπτυξη & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Πως η Επιχείρηση συμβάλει στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Μελέτες Περιπτώσεων. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση ως παράγοντας εξέλιξης της δημόσιας διοίκησης. Μελέτες Περιπτώσεων.  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη –Δημόσιες Σχέσεις – Διαφήμιση Η διαπλοκή των εννοιών και η μεταξύ τους σύνδεση. Μελέτες Περιπτώσεων.     

 

 

Επισημαίνεται ότι έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα και ως εκ τούτου οι φοιτητές πρέπει να ελέγξουν αν επηρεάστηκαν από τις αλλαγές μαθήματα που παρακολουθούν.

 

Το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα για κάθε εισαγωγική κατεύθυνση μπορείτε να το βρίσκετε μέσω της επιλογής «Ωρολόγιο Πρόγραμμα» στην ενότητα «Προπτυχιακές Σπουδές»

Α.Μ. Τίτλος Πτυχιακής εργασίας Επιβλέπων /ουσα το χειμερινό εξάμηνο 2017-2018 Νέος επιβλέπων/ουσα το εαρινό εξάμηνο 2017-2018
EPDO1257 Τα Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη καθημερινότητα των ανθρώπων - Κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν. ΑΛΒΑΝΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΣΑΝΗΣ Β.
EPDO1376 Bluetooth - Η Ιστορία, η Εξέλιξη και οι Μελλοντικές Προοπτικές. ΑΛΒΑΝΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΝΤΖΑ Π. 
EPDO1467 Συγκριτική μελέτη και παρουσίαση μεθόδων ταυτοποίησης και πιστοποίησης. ΠΑΓΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
EPDO1378 Συγκριτική μελέτη και παρουσίαση τεχνικών βελτίωσης ψηφιακών εικόνων. ΠΑΓΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΧΑΣΑΝΗΣ Β.
EPDO1429 Σχεδιασμός και υλοποίηση αυτοματοποιημένης βιβλιοθήκης. ΠΑΓΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΤΣΙΝΤΖΑ Π. 
EPDO1364 Κοινωνική δικτύωση και επαγγελματική αποκατάσταση: στάσεις και απόψεις φοιτητών.  ΠΑΓΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ Α.
EPDO516 Δίκτυα ελέγχου έξυπνου σπιτιού (smart-house). ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
EPDO639 Η τεχνολογική εξέλιξη της οθόνης της τηλεόρασης. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΧΑΣΑΝΗΣ Β.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Σίτιση των Φοιτητών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων θα διακοπέι κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα και συγκεκριμένα από τη Μεγάλη Δευτέρα 02/04/2018 έως και την Παρασκευή 13/04/2018.

 

Τελευταία ημέρα Σίτισης των Φοιτητών θα είναι η Κυριακή 01/04/2018 και πρώτη ημέρα Σίτισης μετά το Πάσχα θα είναι το Σάββατο 14/04/2018. 

Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΕΥΔΟΞΟΣ από τους φοιτητές ξεκίνησαν την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018. 

Αντίστοιχα η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Λόγω παραίτησης του Ακαδημαικού Υπότροφου κ. Παχή, αναστέλεται η διδασκαλία του κατ’ επιλογήν υποχρεωτικού μαθήματος ΣΤ.6070 «Χρονοσειρές και Προβλέψεις» του προγράμματος σπουδών της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων για το εαρινό εξάμηνο του ακ. έτους 2017-18.

Οι φοιτητές θα μεταφερθούν στο εναλλακτικό διαθέσιμο Ε/Υ μάθημα ΣΤ.6060 «Προχωρημένη Χρηματοοικονομική των Επιχειρήσεων» του προγράμματος σπουδών.

Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους των φοιτητών για τη διαδικασία μεταφοράς.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ  ΧΡΟΝΟΥ  ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

-

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ

Αιτήσεις για

  • παράταση του χρόνου πτυχιακών εργασιών
  • υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση

κατατίθενται στη γραμματεία του Τμήματος από Δευτέρα 26/03/2018 μέχρι και την Τετάρτη 04/04/2018.

Κατά την υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση να κατατίθεται μαζί με την αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας και η Εισηγητική Έκθεση του επιβλέποντα εκπαιδευτικού.

Τις αντίστοιχες αιτήσεις καθώς και την Εισηγητική Έκθεση θα τις βρείτε αναρτημένες

εδώ: http://ba.teiion.gr/index.php/useful-documents/category/8-2015-09-10-08-17-10

Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 23 Απριλίου έως και 04 Μαΐου 2018. 

 

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ΚΑΙ το 7ο (Ζ’) εξάμηνο σπουδών και πληρούν τις προϋποθέσεις για Πρακτική Άσκηση καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση προς το Τμήμα. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

 

Κάντε λήψη του εντύπου αίτησης Ε1, εκτυπώστε το, συμπληρώστε το και υπογράψτε το. Φροντίστε τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι ευκρινώς γραμμένα. Την ημερομηνία Έναρξης και Λήξης της Πρακτικής Άσκησης αφήστε τα κενά. 

 

Την παραπάνω αίτηση θα πρέπει να τα καταθέσετε οι ίδιοι στη Γραμματεία του Τμήματος κατά τις ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών ή να την αποστείλετε με FAX στον αριθμό 26450-26654. Αν την αποστείλετε με FAX, καρτήστε την πρωτότυπη αίτηση γιατί θα σας ζητηθεί αργότερα να την αποστείλετε ταχυδρομικά μαζί με άλλα απαιτούμενα έγγραφα.

 

Αφού υποβάλλετε την αίτηση Ε1 και ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή, σε συνεγασία με τη Γραμματεία του Τμήματος, ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις Πρακτικής Άσκησης, θα σας χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση (έντυπο Ε2) και θα σας παρασχεθούν οδηγίες για το υπόλοιπο της διαδικασίας. Ο έλεγοχς της αίτησης και η έκδοση της βεβαίωσης γίνεται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών εκτός απροόπτου. 

 

Παρατήρηση: οι Πρακτικές Ασκήσεις για το Εαρινό εξάμηνο ξεκινούν από Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 (μπορείτε να ξεκινήσετε και αργότερα την Πρακτική σας Άσκηση αλλά όχι νωρίτερα από τις 2 Απριλίου). 

 

Οδηγός Πρακτικής Άσκησης και διαθέσιμες θέσεις σε εργοδότες

 

Το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2016-17 θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως την Παρασκευή 16/03/2018.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

Α/Α ΑΦΜ ΤΜΗΜΑ
1 160004085 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
2 123519854 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
3 122984674 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
4 126524882 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
5 104049926 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
6 120640777 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
7 040238320 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
8 035128382 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
9 028636116 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
10 041815520 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
11 031933331 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
12 040896040 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
13 059267653 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
14 040543129 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
15 114056962 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
16 112471260 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
17 054522540 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
18 037809146 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
19 043849081 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
20 132664650 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
21 058742667 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
22 050922487 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
23 151343640 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
24 049303360 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
25 071606418 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
26 036201643 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
27 059733853 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
28 037716741 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
29 034624921 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
30 051564524 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
31 046946280 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
32 045288350 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
33 036974897 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
34 037855335 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
35 047063211 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
36 107365732 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
37 073118664 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
38 107370361 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
39 026219282 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
40 158698735 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
41 102414300 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
42 047107979 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
43 052698063 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
44 058658814 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
45 022923468 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
46 077160648 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
47 108379470 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
48 067062961 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
49 300315394 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
50 042622374 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
51 036914077 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
52 038676865 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
53 034608411 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
54 044848463 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
55 168558562 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
56 107490844 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
57 030659689 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
58 041743463 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
59 071232914 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
60 156388450 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
61 033266550 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
62 062257751 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
63 031498525 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
64 050130515 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
65 076520685 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
66 039041870 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
67 031577590 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
68 047073007 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
69 052113004 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
70 036578526 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
71 038965800 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
72 037209417 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
73 046190830 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
74 059934208 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
75 068189158 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
76 055475242 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
77 035925727 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
78 023717892 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
79 052291066 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
80 050344855 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
81 136722765 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
82 028335147 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
83 057505154 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
84 051468143 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
85 156381472 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
86 034491763 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
87 074942167 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
88 046074159 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
89 161303950 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
90 115059046 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
91 070438040 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
92 074643980 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
93 052226637 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
94 065276328 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
95 101726776 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
96 163042279 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
97 077633769 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
98 070779276 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
99 049247959 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
100 039602014 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
101 055338470 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

Ενημερώθηκε η λίστα με τους φορείς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για Θέσεις Πρακτικής Άσκησης κατά το Εαρινό Εξάμηνο 2017-18. Τη σχετική λίστα καθώς και έναν σύντομο οδηγό για τις Πρακτικές Ασκήσεις μπορείτε να βρείτε μέσω της επιλογής "Προπτυχιακές Σπουδές -> Πρακτική Άσκηση" .

 

http://ba.teiion.gr/index.php/undergraduate-gr/ba-gr/internship-ba-gr

 

Επισημαίνεται ότι δίπλα σε κάθε θέση αναγράφεται το εξάμηνο κατά το οποίο ο εργοδότης εκδήλωσε ενδιαφέρον. Οι πιο πρόσφατες θέσεις είναι αυτές που αναγράφουν "ΕΑΡΙΝΟ 2017-18¨. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει όμως μια θέση που είχε αναρτηθεί σε παλαιότερο εξάμηνο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εργοδότη καθώς μπορεί να ενδιαφέρεται ακόμη.  

 

Σύντομα θα αναρτηθεί ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων από τους φοιτητές για Πρακτική Άσκηση κατά το Εαρινό Εξάμηνο 2017-18

Καλούνται οι επιτυχόντες των Κατατακτηρίων Εξετάσεων 2017-2018 να προσέλθουν στην Γραμματεία του Τμήματος προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, από την Τετάρτη  21/2/2018 μέχρι και τηνΠαρασκευή 23/2/2018 (ώρες 10.00-12.00) με τα εξής δικαιολογητικά:

·         Δύο (2) φωτογραφίες.

·         Ευκρινές φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

·         Βεβαίωση ΑΜΚΑ ή οποιοδήποτε έγγραφο αναγράφει τον ΑΜΚΑ.

·         Αντίγραφο Αναλυτικής Βαθμολογίας.

·         Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένος-η  σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η υπηρεσία studentsweb του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων από τους φοιτητές του Τμήματος θα είναι διαθέσιμη από τις 20.02.2018 μέχρι και τις 02.03.2018.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές (αφορά και τους πρωτοετείς) θα εισέρχονται στην υπηρεσία από τη διεύθυνση: http://omiros.teiion.gr/unistudent

Σημειώνεται ότι οι φοιτητές με την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων τους, ανανεώνουν αυτόματα και την εγγραφή τους στο εξάμηνο. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία απευθυνθείτε μέσω email στη Γραμματεία του Τμήματος      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

  1. Οι φοιτητές που κάνουν Πρακτική Άσκηση ή σκοπεύουν να ξεκινήσουν το Εαρινό Εξάμηνο 2017-18 πρέπει να δηλώσουν και την Πρακτική Άσκηση 
  2. Οι φοιτητές που πρόκειται να ξεκινήσουν Πτυχιακή Εργασία ή δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την Πτυχιακή Εργασία που έχουν αναλάβει πρέπει να δηλώσουν και την πτυχιακή εργασία, διαφορετικά δε μπορούν να πάρουν νέο θέμα , να πάρουν παράταση ή να παρουσιάσουν. 

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ του πρώην Τμήματος ΕΠΔΟ (Παράρτημα Λευκάδας) και του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Παράρτημα Ληξουρίου) θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στη διπλή εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου 2017-18, από 22.01.2018 μέχρι και 31.01.2018.

Η δήλωση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του omiros.teiion.gr/unistudent/

Τα μαθήματα τα οποία μπορείτε να δηλώσετε είναι μαθήματα τα οποία είχατε δηλώσει στο παρελθόν και δεν τα έχετε περάσει.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ  ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ  ΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ  2018
ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ   ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Η διαχείριση της πράσινης εφοδιαστικής αλυσίδας:εφαρμογές, αξιολόγηση και προοπτικές. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 26/1/2018 14:30 ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η πράσινη επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές. ΤΣΕΛΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 26/1/2018 14:00 ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και οι επενδύσεις στην Ελλάδα. ΖΑΠΑΝΤΗ/
ΣΤΑΜΑΤΗ
ΔΙΟΝΥΣΙΑ/
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
23/1/2018 11:00 ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Τα social media και η επιρροή τους στη δημιουργία αντίληψης για την οικονομική πορεία των σύγχρονων επιχειρήσεων. ΜΠΑΤΣΙΛΑ/
ΚΑΛΑΝΤΖΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ/
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
26/1/2018 12:30 ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ- ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Πώς η χρήση τους μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην επίτευξη καλύτερων Απολογισμών-Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας. Μελέτες Περιπτώσεων. ΟΜΠΙΝΥΑΝ  ΚΟΝΙ-ΜΑΡΙΝΑ-ΑΪΣΟΣΑ 26/1/2018 13:30 ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστότοπου (Web Site) Πολιτιστικού Περιεχομένου με ενσωμάτωση φωτογραφιών 360o ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 25/1/2018 14:30 ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΠΑΓΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Σχεδιασμός και Υλοποίηση εφαρμογής ειδοποίησης οδηγών σε Android. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ/
ΠΟΥΡΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ/
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
22/1/2018 14:30 ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΠΑΓΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Διεθνές εμπόριο και οικονομική ανάπτυξη. ΤΣΙΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 23/1/2018 14:30 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Επενδύσεις και οικονομική ανάπτυξη.Μια οικονομετρική ανάλυση για την Ελλάδα. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 23/1/2018 15:00 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ Βιώσιμη Ανάπτυξη, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη κα προσφυγική κρίση. Η λύση στο πρόβλημα των προσφύγων;Εμπειρική προσέγγιση. ΧΡΥΣΑΦΙΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ 26/1/2018 13:00 ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Ο ρόλος του μάρκετινγκ και της διαφήμισης στη σύγχρονη ελληνική τουριστική επιχείρηση. Η επίδραση στη συμπεριφορά του καταναλωτή. ΤΣΑΤΣΑΝΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 26/1/2018 15:00 ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑ.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-2018 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-01-2018 ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 

 

Τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ μαθήματα του Α' και Γ' εξαμήνου σπουδών του πρώην ΕΠΔΟ  θα εξεταστούν ως εξής:

 

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΗΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΔΟ

Ημέρα και Ώρα Εξέτασης

122. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Συνεξέταση με κάποιο από τα Εργαστηριακά Τμήματα του μαθήματος Πληροφορική Ι - Εισ. Κατ. Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΤΣΙΝΤΖΑ)

123. ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 29 Ιαν. 2018, 13:00 - 15:00 (Α5 - ΠΑΛΑΜΑΣ)

321. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ι

Τετάρτη 31 Ιαν. 2018, 13:00 - 15:00 (Α5 - ΠΑΛΑΜΑΣ)

322. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τετάρτη 31 Ιαν. 2018, 13:00 - 15:00 (Α5 - ΜΠΕΝΕΚΗ)

324. ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Συνεξέταση με κάποιο από τα Εργαστηριακά Τμήματα του μαθήματος ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Εισ. Κατ. Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΑΝΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. )

325. ΔΙΚΤΥΑ Η/Υ Ι

Τετάρτη 31 Ιαν. 2018, 13:00 - 15:00 (Α5 - ΠΑΛΑΜΑΣ)

326. ΟΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 29 Ιαν. 2018, 13:00 - 15:00 (Α5 - ΠΑΛΑΜΑΣ)

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ

Αιτήσεις για υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι και την Πέμπτη  18/01/2018.

Κατά την υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση να κατατίθεται μαζί με την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας και η Εισηγητική Έκθεση του επιβλέποντα εκπαιδευτικού.

Την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας καθώς και την Εισηγητική Έκθεση θα τις βρείτε αναρτημένες εδώ: 

http://ba.teiion.gr/index.php/useful-documents/category/8-2015-09-10-08-17-10

Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 22 έως και 26 Ιανουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι η σίτιση των  φοιτητών θα γίνεται έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ενώ μετά τις εορτές θα αρχίσει από τις 8 Ιανουαρίου.

Οι φοιτητές  που εγκρίθηκαν  οι  αιτήσεις τους για μετεγγραφή στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος (Φιλοσόφων και Τζεβελέκη, ισόγειο) από Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 έως και Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, ώρα 10:00-12:00, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται στην ηλεκτρονική τους αίτηση, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Με απόφαση του Προεδρείου της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων,
η Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα είναι αργία για το ΤΕΙ. 
Την Πέμπτη το Ίδρυμα θα λειτουργήσει κανονικά.

Επισημαίνεται για άλλη μια φορά ότι οι κάρτες δωρεάν σίτισης του ακαδημαϊκού έτους 2016-17 λήγουν την Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2017. Όσοι κάτοχοι δεν έχουν ανανεώσει την κάρτα τους για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ μέχρι να την ανανεώσουν. 

 

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Σίτισης θα είναι στις 30 Νοεμβρίου 2017. Όσοι αμελήσατε την ανανέωση της κάρτας φροντίστε να το κάνετε μέχρι τότε ώστε να μπορείτε να σιτίζεστε και πάλι δωρεάν από την 1η Δεκεμβρίου 2017. 

 

Για τη διαδικασία ανανέωσης διβάστε την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί από τις 15 Οκτωβρίου 2017 εδώ.

 

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

    Οι αθλητές που εισήχθησαν στο Τμήμα μας σύμφωνα με την αριθμό Φ.151/190064/Α5 Υπουργική Απόφαση οφείλουν να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017 έως και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017  και ώρα 10:00-12:00 τα δικαιολογητικά που αναφέρονται  στο άρθρο 3 της με αριθμ. Φ.151/110270/Β6 Υπουργικής Απόφασης «Εισαγωγή αθλητών με αγωνιστικές διακρίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» (ΦΕΚ 1920/τ. Β`/ 16-07-2014) και συγκεκριμένα τα εξής:

1.    Αίτηση εγγραφής (χορηγείται από τη Γραμματεία).

2.    Φωτοαντίγραφο τίτλου απόλυσης.

3.    Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης  της  Ελλάδας.

4.    Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

 

Οι εισαγόμενοι αθλητές κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή πρέπει να έχουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘ οι εγγραφές των εισαγομένων με την κατηγορία αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακ. έτος 2017-18 θα πραγματοποιηθούν από 8 Νοεμβρίου 2017 έως και 20 Νοεμβρίου  2017.

 

Οι δηλώσεις θεμάτων πτυχιακών εργασιών που θα ξεκινήσουν να εκπονούνται το χειμερινό εξάμηνο 2017-2018 θα πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Τμήματος αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τη Παρασκευή 24/11/2017.

 

Το έντυπο δήλωσης θέματος πτυχιακής εργασίας το οποίο θα επισυνάψετε στο ηλεκτρονικό σας μήνυμα προς τη Γραμματεία είναι το ακόλουθο: 

· Για φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων και των πρώην Τμημάτων ΕΠΔΟ και Ληξουρίου: κατεβάστε το έντυπο εδώ

· Για φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας: κατεβάστε το έντυπο εδώ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Αφού κατεβάσετε το έντυπο, συμπληρώνετε στο Word τα ζητούμενα στοιχεία. Αφού το εκτυπώσετε, υπογράφετε το έντυπο και το σκανάρετε (σε μορφή PDF ή εικόνας JPG). Αποθηκεύετε το σκαναρισμένο έγγραφο με τις υπογραφεές και το στέλνετε με e-mail στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

 

Στην περίπτωση Θεμάτων 2 ή 3 ατόμων, το θέμα θα πρέπει να δηλωθεί από ομάδα 2 ή 3 ατόμων σε ΜΙΑ αίτηση η οποία θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη με τα στοιχεία τους και υπογεγραμμένη από αυτά τα άτομα .

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα θέματα που εμφανίζονται με πορτοκαλί χρώμα στον παρακάτω πίνακα δεν είναι πλέον διαθέσιμα προς δήλωση (Τελευταία ενημέρωση 24/11/2017)

 

Διδάσκων

Θέμα 1

Θέμα 2

Θέμα 3

Θέμα 4

Θέμα 5

Θέμα 6

Θέμα 7

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Τραπεζική και Οικονομική ανάπτυξη. Μια οικονομετρική μελέτη
για την Ελλάδα.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Δημόσιες δαπάνες και Οικονομική ανάπτυξη: Μια οικονομετρική
μελέτη για την Ελλάδα.

Επενδύσεις, εμπόριο και οικονομική ανάπτυξη.
Μια οικονομετρική μελέτη για την Ελλάδα.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Απασχόληση και οικονομική ανάπτυξη. Μια οικονομετρική
μελέτη για την Ελλάδα.

Πληθωρισμός και οικονομική ανάπτυξη. Μια οικονομετρική
μελέτη για την Ελλάδα.

Διεθνές εμπόριο και οικονομική ανάπτυξη.

 

 

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τουριστική βιομηχανία και Οικονομική ανάπτυξη: Μια
οικονομετρική μελέτη για την Ελλάδα.

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Ξένες Άμεσες Επενδύσεις στην Ελλάδα: μια εστίαση στον τριτογενή τομέα παραγωγής.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ξένες Άμεσες Επενδύσεις στην Ελλάδα: το κόστος εργασίας ως παράγοντας προσέλκυσης.

Ευελιξία στην αγορά εργασίας: όψεις της εξωτερικής ευελιξίας την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η ευελιξία στην αγορά εργασίας: όψεις της εσωτερικής ευελιξίας την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η ανεργία στον τριτογενή τομέα παραγωγής την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Εργασιακές σχέσεις στην ξενοδοχειακή βιομηχανία: συμμετέχοντες, διαδικασίες, αποτελέσματα.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Στατιστική Ανάλυση των μετοχών του Ελληνικού Χρηματιστηρίου.

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια στην Ελλάδα.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Δομημένα Ομόλογα : Η Περίπτωση της Ελλάδας.

Εξωχρηματιστηριακά Προιοντα - Πλεονεκτήματα και κίνδυνοι.

Επενδύσεις Ασφαλιστικών Ταμείων. Η περίπτωση της Ελλάδας.

Η Αγορά Συναλλάγματος FOREX.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η Αγορά των ETFs

ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ

Πληροφορίες για τα θέματα

Η περιβαλλοντική εκπαίδευση ως μέσο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων . Μελέτη περίπτωσης.

Ελληνικά λογιστικά πρότυπα –Άρθρα 1-28 του Ν.4308/2014.

Λογιστικά  Πληροφοριακά Συστήματα.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Φορολογία  Εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Απαλλαγές Φ.Π.Α.

Φορολογία Ανώνυμων Εταιρειών.

ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Μελέτη, σχεδιασμός και ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος με εργαλεία ελεύθερου λογισμικού.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Εφαρμογή Accessγια τη διαχείριση των αιτήσεων σίτισης των φοιτητών.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Χρήση αυτοματισμών σε μονάδες παραγωγής. Μελέτη περίπτωσης σε βιοτεχνία.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τα Ηλεκτρονικά Παίγνια (computergames) ως Εργαλείο Προώθησης (Marketing).

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ανάπτυξη εφαρμογής Android για Βιβλιάριο Υγείας παιδιού.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ανάπτυξη εφαρμογής Android για Δημιουργία Σύνοψης Προσωπικών Βίντεο.

Πλατφόρμα Αξιολόγησης Περιλήψεων Ακολουθιών Βίντεο.

ΑΛΒΑΝΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Bluetooth- Η Ιστορία, η Εξέλιξη και οι Μελλοντικές Προοπτικές.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Το Δίκτυο Υπολογιστών του Κτιρίου Εργαστηρίων του ΤΕΙ Λευκάδας - Τεχνική Υποδομή - Προοπτικές Εξέλιξης και
Βελτίωσης.

Ηλεκτρονικό Έγκλημα - Δημιουργία Websiteπαροχής βοήθειας και υποστήριξης.

Υπηρεσίες OnlineBooking- Διαχείριση Βάσης Δεδομένων.

Ηλεκτρονικός Τουρισμός - E-Tourism- Βελτίωση ποιότητας με τη χρήση Πληροφορικής σε ξενοδοχεία.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

E-shopαγοράς-πώλησης προϊόντων τεχνολογίας.

Τα Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη καθημερινότητα των ανθρώπων - Κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ

Πληροφορίες για τα θέματα

Η δύναμη του brandnameκαι οι δημόσιες σχέσεις ως στρατηγικές επιλογές μιας σύγχρονης επιχείρησης. Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Δράσεις πράσινης επιχειρηματικότητας και marketingκαι προοπτικές ανάπτυξης. Μελέτη ελληνικών επιχειρήσεων.

Τα σύγχρονα μέσα μαζικής επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης και η επίδρασή τους στη διαμόρφωση προτύπων καταναλωτικής συμπεριφοράς.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η έρευνα και καινοτομία ως παράγοντες ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα. Μελέτες περίπτωσης.

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Οι εφαρμογές του ηλεκτρονικού εμπορίου και οι επιδράσεις του στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η διαμόρφωση της συμπεριφοράς του καταναλωτή μέσα από τις τεχνικές του πράσινου marketing. Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

Πληροφορίες για τα θέματα

SingleBoardComputers(SBC). Απλές εφαρμογές και εκπαίδευση στον προγραμματισμό.

Η εξάπλωση της Τεχνητής Νοημοσύνης - Αλγόριθμοι Βαθιάς Μάθησης (DeepLearningAlgorithms).

Η τεχνολογική εξέλιξη της οθόνης της τηλεόρασης.

Χρήση βάσεων δεδομένων σε mobileεφαρμογές.

Δίκτυα ελέγχου έξυπνου σπιτιού (smart-house).

Ιεραρχική κωδικοποίηση εικόνων μέσω του WaveletTransform.

Η χρήση τρισδιάστατων γραφικών και της Επαυξημένης Πραγματικότητας στην Ιατρική.

ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Πληροφορίες για τα θέματα

Τα πληροφοριακά συστήματα ERP στις σύγχρονες εταιρίες. Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τα συστήματα υποστήριξης αποφάσεων στις σύγχρονες εταιρίες. Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τεχνητή ακοή: Μια ανάλυση των υφιστάμενων συστημάτων.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα και τα Συστήματα Διοικητικών Αποφάσεων. Δυνατότητες και περιορισμοί. Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τεχνητή όραση: Μια ανάλυση των υφιστάμενων συστημάτων.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ανάπτυξη εφαρμογής Android στην διαχείριση γεωγραφικής πληροφορίας για την εξατομικευμένη περιήγηση τουριστών στο νησί της Λευκάδας.

Σύστημα αυτοματοποίησης στην δημιουργία και στην συντήρηση εβδομαδιαίων ωρολογίων προγραμμάτων διδασκαλίας ενός Τριτοβάθμιου Ιδρύματος.

ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Πληροφορίες για τα θέματα

Στατιστική διερεύνηση και ανάλυση στοιχείων της φοιτητικής ζωής στη Λευκάδα.

Διερεύνηση των απόψεων των φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων για την ανεργία.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

 

 

 

 

 

ΣΙΩΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Πληροφορίες για τα θέματα

Η οργάνωση ενός μικρού ξενοδοχείου συνεχούς λειτουργίας. Η περίπτωση ενός ξενοδοχείου πόλης.

Η οργάνωση ενός μικρού ξενοδοχείου εποχιακής λειτουργίας. Η περίπτωση ενός ξενοδοχείου σε νησιωτική περιοχή της Ελλάδας.

Η οργάνωση του τμήματος Housekeeping ενός μεγάλου Ξενοδοχείου. Περίπτωση ξενοδοχείου πόλης.

Τουρισμός και γαστρονομία. Το νησί της Λευκάδας ως μελέτη περίπτωσης.

Ορειβατικός τουρισμός. Μονοπάτια πεζοπορίας στο νησί της Λευκάδας.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ορειβατικός τουρισμός. Τα ευρωπαϊκά μονοπάτια στην Ελλάδα.

Επιπτώσεις του μαζικού τουρισμού σε ένα νησιωτικό προορισμό της Ελλάδας.

ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ

Πληροφορίες για τα θέματα

 

Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Χρηματοπιστωτικό σύστημα. Εμπειρική Προσέγγιση.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα και Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Η συμβολή τους στην εξέλιξη των επιχειρήσεων. Μελέτες Περιπτώσεων.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η θέση της γυναίκας στην Διαφήμιση. Μελέτες Περιπτώσεων.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η θέση της γυναίκας στην Επιχείρηση. Μελέτες Περιπτώσεων.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η συμβολή του BrandingΤουριστικών Προορισμών στην διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος και στην αύξηση των Τουριστικών ροών. Μελέτες Περιπτώσεων.

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση ως παράγοντας εξέλιξης της δημόσιας διοίκησης. Μελέτες Περιπτώσεων.

Η συμβολή της Εταιρικής Διακυβέρνησης και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην αποδοτικότερη κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά λειτουργία της επιχείρησης. Μελέτες Περιπτώσεων.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΠΑΓΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Πληροφορίες για τα θέματα

Σχεδιασμός και υλοποίηση ηλεκτρονικού καταστήματος με έμφαση σε λύσεις ανοιχτού κώδικα.

Κοινωνική δικτύωση και επαγγελματική αποκατάσταση: στάσεις και απόψεις φοιτητών.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σχεδίαση και ανάπτυξη ενός εύχρηστου εκπαιδευτικού υλικού σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Σχεδίαση και ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος για παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Η συμβολή των seriousgamesστην επιχειρηματική εκπαίδευση και επιχειρηματικότητα: προοπτικές και περιορισμοί.

Μια ανασκόπηση στα Πολυκριτήρια Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων: δυνατότητες και περιορισμοί.

Σχεδίαση και Υλοποίηση Εκπαιδευτικού Παιγνίου για την εκμάθηση βασικών αρχών προγραμματισμού.

ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

Πληροφορίες για τα θέματα

Ο ρόλος της λειτουργίας των δημόσιων σχέσεων στις τουριστικές επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ο ρόλος της διοίκησης ολικής ποιότητας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις . Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Πράσινη εφοδιαστική αλυσίδα. Οργάνωση – λειτουργία – προοπτικές. Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η εφαρμογή του διπλογραφικού λογιστικού συστήματος στους Ο.Τ.Α.Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η λογιστική παρακολούθηση κρουαζιέρας. Μελέτη περίπτωσης.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Συγκριτική ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εμπορίου απο τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Δομή – εξέλιξη - προοπτικές.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΜΑΛΦΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Στρατηγική Μάρκετινγκ και Διαδικτυακό Μάρκετινγκ: Η Περιπτωσιολογική Μελέτη μιας Ελληνικής Μικρομεσαίας Επιχείρησης Φιλοξενίας.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σύγχρονες Πρακτικές Μάρκετινγκ και Προώθηση Τουριστικών Υπηρεσιών και Προϊόντων: Η Περιπτωσιολογική Μελέτη μιας Ελληνικής Τουριστικής Επιχείρησης Φιλοξενίας.

Σύγχρονες Στρατηγικές ανάπτυξης και επίτευξης συγκριτικού πλεονεκτήματος στην Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία Φιλοξενίας: Η περίπτωση ενός Ελληνικού Ξενοδοχείου.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

 

 

 

 

ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη εφαρμογής Android με χρήση τεχνολογιών
Web. Μελέτη Περίπτωσης.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Μελέτη τεχνολογικής υποδομής Ξενοδοχειακών Μονάδων της
Λευκάδας για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών και της προώθησής
τους.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Mobile Εφαρμογή παροχής προσωποποιημένης πληροφόρησης με χρήση υπηρεσιών της Google.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Μελέτη αναγνωρισιμότητας της Λευκάδας ως τουριστικός
προορισμός σκαφών αναψυχής.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων. Μελέτη περίπτωσης
εφαρμογής σε ερευνητικό ακαδημαϊκό εργαστήριο.

 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

 

 

ΜΠΑΧΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Η Εφαρμογή του Κώδικα Ασφάλειας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων από Έκνομες Ενέργειες (ISPS-Code) από τις Ελληνικές Λιμενικές Αρχές. Πρακτικές και Προτάσεις Βελτίωσης. Μελέτη Περίπτωσης.

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων του Ν.4469/2017 και η πρακτική εφαρμογή του.

Σύγχρονες μορφές τουριστικής προβολής στο ισχύον Ελληνικό και Ενωσιακό πλαίσιο.

 

 

 

 

ΚΟΥΜΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πληροφορίες για τα θέματα

Διαχείριση αποθεμάτων σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Ο ρόλος του φύλου του διευθύνοντος συμβούλου στην αποδοτικότητα των επιχειρήσεων. Εμπειρική έρευνα.

Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στην αποδοτικότητα των επιχειρήσεων. Εμπειρική έρευνα.

 

 

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ  ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ  ΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ  2017
ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ   ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Τουρισμός κρουαζιέρας. Μελέτη περίπτωσης. ΚΟΥΚΟΥΛΗ/
ΜΗΤΡΑΚΗΣ/
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ/
ΦΙΛΙΠΠΟΣ/
ΑΝΝΑ-ΜΕΛΙΝΑ
9/11/2017 10:30 ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Οροδοσία και παραγωγή νεολογισμών στον τραπεζικό τομέα. ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 9/11/2017 9:00 ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η συμπεριφορά του καταναλωτή στο διαδίκτυο. Εμπειρική έρευνα. ΜΗΤΣΙΩΝΗ ΙΡΕΝΑ 9/11/2017 9:45 ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΠΑΛΑΜΑΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ Κατασκευή Υβριδικής Εφαρμογής Φορητών Συσκευών με τεχνολογίες Διαδικτύου. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 9/11/2017 14:30 ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ  Business plan νεας ηλεκτρονικής επιχείρησης. ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2/11/2017 16:30 ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Δημόσιες Επιχειρήσεις. Ποια η δυνητική σχέση μεταξύ τους. Μελέτες Περιπτώσεων. ΝΤΟΥΣΚΟΥ ΡΕΑ 3/11/2017 12:30 ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ  Εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχτούν στη Λευκάδα. ΑΓΚΟΥΣΙ/
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΙΛΒΙΑ/
ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ
10/11/2017 11:00 ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Οικονομική Κρίση στην Ελλάδα. Αίτια, προοπτικές και η Παρούσα Κατάσταση . ΝΙΖΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1/11/2017 9:30 ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Η ευρωπαϊκή αγορά τουριστικών υπηρεσιών, οι τρόποι και μέθοδοι προσέλκυσης τουριστών στην Ελλάδα. ΣΟΛΔΑΤΟΥ /
ΣΕΡΛΕΜΕΣ/
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ- ΜΑΡΙΑ/
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ/
ΕΛΕΝΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
7/11/2017 11:00 ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Διεθνείς Οικονομικοί Οργανισμοί, Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ. Το πριν, το μετά και το τώρα. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 8/11/2017 9:30 ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ Κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Η περίπτωση της Ελλάδας. ΡΟΥΜΑΝΗ ΕΜΙΛΙΑΝΟ 8/11/2017 16:30 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Οι διαρθρωτικές αλλαγές στο εσωτερικό μιας επιχείρησης, απόρροια συγχώνευσης της: Περιπτωσιολογική Μελέτη μιας Ελληνικής Επιχείρησης. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ 10/11/2017 12:30 ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ- ΕΛΕΝΗ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Ηλεκτρονικό Επιχειρείν-Ηλεκτρονικό Εμπόριο. ΜΠΟΥΣΙ ΒΛΟΣΑΝ 7/11/2017 16:00 ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Η συνεισφορά τους στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος. Μελέτη περίπτωσης. ΣΑΡΑΚΑ/
ΜΠΑΡΚΑΣ
ΒΑΡΒΑΡΑ/
ΑΓΓΕΛΟΣ
10/11/2017 13:30 ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Το Management των επισιτιστικών μονάδων του ξενοδοχειακού κλάδου στην Ελλάδα. Πραγματικότητα, τάσεις, προοπτικές.  ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 10/11/2017 14:00 ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Λογιστική αντιμετώπιση του κόστους από ξενοδοχειακή επιχείρηση. Μελέτη περίπτωσης. ΖΑΣΣΑΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 10/11/2017 13:00 ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου ίδρυσης νέας ξενοδοχειακής μονάδας με έμφαση στην αειφόρο ανάπτυξη. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ/
ΧΑΪΔΟΥΛΗΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ/
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
10/11/2017 12:00 ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Ο θαλάσσιος τουρισμός ως στοιχείο του μάρκετινγκ τουριστικών περιοχών. Η περίπτωση της Λευκάδας. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 10/11/2017 14:30 ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα σε περίοδο κρίσης. Μελέτη περίπτωσης. ΣΑΜΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 10/11/2017 11:30 ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δημιουργία Βάσης Δεδομένων και Διαδικτυακής Εφαρμογής για την Διαχείριση Μετάφρασης. ΠΕΤΥΧΑΚΗΣ/
ΓΑΒΑΛΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ/
ΦΩΤΙΟΣ
2/11/2017 13:30 ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τραπεζών. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 9/11/2017 13:30 ΧΑΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

Σύμφωνα με το έγγραφο
(http://eudoxus.gr/Files/Dianomi_Xeimerinou_2017-2018.pdf) του Υπουργείου

Παιδείας, oι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου
2017 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

Σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση του Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων,
την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν
μαθήματα έως τις 12 μ.μ.