Οι φοιτητές του Τμήματός μας μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά τη δήλωση των μαθημάτων τους από 25.09.2017 έως και 06.10.2017, μέσω της υπηρεσίας studentsweb του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Οι φοιτητές θα εισέρχονται στην υπηρεσία από τη διεύθυνση: http://omiros.teiion.gr/unistudent

Οι φοιτητές με την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων τους, ανανεώνουν αυτόματα και την εγγραφή τους στο εξάμηνο. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία απευθυνθείτε μέσω email στη Γραμματεία του Τμήματος     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισημαίνεται ότι αποκλειστικά για τους πρωτοετείς φοιτητές (ακ. έτος εισαγωγής 2017-18) οι ηλεκτρονικές δηλώσεις των μαθημάτων του Α' εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν από τη Γραμματεία. Τα επόμενα ακ. εξάμηνα οι φοιτητές υποχρεούνται  να δηλώσουν ηλεκτρονικά τα μαθημάτά τους μόνο μέσω της υπηρεσίας studentsweb του ΤΕΙ Ιονίων ΝήσωνΟι φοιτητές θα εισέρχονται στην υπηρεσία από τη διεύθυνση: http://omiros.teiion.gr/unistudent

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

 1. Οι φοιτητές που κάνουν Πρακτική Άσκηση ή σκοπεύουν να ξεκινήσουν το Χειμερινό Εξάμηνο 2017-18 πρέπει να δηλώσουν και την Πρακτική Άσκηση 
 2. Οι φοιτητές που πρόκειται να ξεκινήσουν Πτυχιακή Εργασία ή δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την Πτυχιακή Εργασία που έχουν αναλάβει πρέπει να δηλώσουν και την πτυχιακή εργασία, διαφορετικά δε μπορούν να πάρουν νέο θέμα , να πάρουν παράταση ή να παρουσιάσουν. 
 3. Οι φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων στο 5ο εξάμηνο επιλέγουν την κατεύθυνση Προχωρημένου Εξαμήνου που θα ακολουθήσουν (Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων). Η δήλωση αυτή δε μπορεί να αλλάξει σε επόμενο εξάμηνο οπότε προσοχή στην επιλογή σας. 

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, οι οποίοι, για διάφορους λόγους, δεν ακολούθησαν ή δεν ολοκλήρωσαν την ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφής στο Τμήμα, ότι δύναται να εγγραφούν - εφόσον το επιθυμούν - υποβάλλοντας τεκμηριωμένη αίτηση έως τις 16 Οκτωβρίου 2017 στη Γραμματεία του Τμήματος.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο του ΥΠΕΘ:   images/2017_9_19_f_252_155916_a5_egkyklios.docx:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

·       Εισαγωγική ΚατεύθυνσηΔιοίκηση Επιχειρήσεων

·  Εισαγωγή Κατεύθυνση: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Δικαιολογητικά εγγραφής πρωτοετών

Η ολοκλήρωση της εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών, μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα πραγματοποιηθεί από 22/09/2017 έως 02/10/2017 και ώρα 10:00 -  13:00 ως εξής:

Αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος ήμέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου ή με αποστολή των δικαιολογητικών μέχρι  02/10/2017 με εταιρεία ταχυμεταφοράς  ή ταχυδρομείο (βάσει απόδειξης εταιρείας ταχυμεταφοράς ή σφραγίδα ταχυδρομείου).

Ταχ. Διεύθυνση: Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Φιλοσόφων και Τζεβελέκη, Τ.Κ. 31100, Λευκάδα, τηλ. 2645026160  με τη σημείωση  «Εγγραφή Πρωτοετή, Εισαγωγική Κατεύθυνση:……”

 

Τα δικαιολογητικά  πρωτοετών είναι τα εξής:

1.      Εκτυπωμένη, υπογεγραμμένη και επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής η Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

2.      Ευκρινές φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (με επίδειξη του πρωτοτύπου, εφόσον προσέλθει αυτοπροσώπως ο ενδιαφερόμενος).

3.      Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας).

4.      Πιστοποιητικό γέννησης (μόνο για τους άρρενες).

5.      Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα (επικυρωμένη με το γνήσιο της υπογραφής).

6.      Βεβαίωση Α.Μ.Κ.Α. ή οποιοδήποτε έγγραφο αναγράφει τον Α.Μ.Κ.Α. του φοιτητή.

7.      Στατιστικό Δελτίο (εφόσον συμπληρώθηκε κατά την αίτηση εγγραφής). Οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει το Στατιστικό Δελτίο κατά την αίτηση εγγραφής, έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν στη συμπλήρωση του μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης : https://elstatweb.statistics.gr/deltio_fititi/deltio_fititi_login.jsp

 

Εγγραφές σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ των εισαγομένων με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. θα γίνουν από 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου 2017. 

Στις ίδιες ημερομηνίες εγγράφονται: 1. Οι εισαγόμενοι της ειδικής κατηγορίας της παρ.4Β1, του άρθρου 1 της με αρ.πρωτ. Φ.151/82115/Α5 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1873 Β’ 2017), προηγούμενων ετών,  με κυπριακή καταγωγή που υπηρετούσαν τη θητεία τους στην Κύπρο και έχουν απολυθεί από τις τάξεις του στρατού, ύστερα από σχετική βεβαίωση της Κυπριακής Πολιτείας. 2. Όσοι από τους εισακτέους του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 που πληρούν τις προϋποθέσεις της κατηγορίας 4.Β.1 και δεν έχουν εγγραφεί. 3.Οι εισακτέοι με την ως άνω κατηγορία ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 που δεν είχαν αποκτήσει τη βεβαίωση ελληνομάθειας, μπορούν να εγγραφούν μέσα στην προθεσμία εγγραφής των νεοεισαγόμενων φοιτητών με την οικεία ειδική κατηγορία, εφόσον προηγουμένως έχουν αποκτήσει τη βεβαίωση αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση ο εισαγόμενος χάνει το δικαίωμα εγγραφής του.

Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή το νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος τα δικαιολογητικά τα οποία μπορούν να πληροφορηθούν είτε από τις Γραμματείες των σχολών / τμημάτων είτε από την αναλυτική εγκύκλιο εγγραφών με αρ. πρωτ. Φ.151/156896/Α5/20-09-2017 (ΑΔΑ: 7Φ2Γ4653ΠΣ-ΖΙΜ) και η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (http://www.minedu.gov.gr/ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ- ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ). 

Για την εγκύκλιο  εγγραφών πατήστε εδώ.

Aπό την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 θα μπορούν να υποβάλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για την χορήγηση του στεγαστικού φοιτητικού επιδόματος των 1.000 ευρώ οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι του επιδόματος, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση   https://stegastiko.minedu.gov.gr/  προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προχώρησε για πρώτη φορά φέτος, από το 2004 που χορηγείται το στεγαστικό επίδομα, στη δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής αιτήσεων. Σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα οικονομικά στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος αντλούνται με διαλειτουργικότητα από την ΑΑΔΕ. Έντυπες βεβαιώσεις απαιτούνται για εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο. Η ηλεκτρονική εφαρμογή περιορίζει τη γραφειοκρατία, εξασφαλίζει την εγκυρότητα και μειώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το χρόνο εξαγωγής των αποτελεσμάτων.  Η εγκύκλιος σε μορφή pdf 

 

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ΚΑΙ το 7ο (Ζ’) εξάμηνο σπουδών και πληρούν τις προϋποθέσεις για Πρακτική Άσκηση καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση προς το Τμήμα. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

 

Κάντε λήψη του εντύπου αίτησης Ε1, εκτυπώστε το, συμπληρώστε το και υπογράψτε το. Φροντίστε τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι ευκρινώς γραμμένα. Την ημερομηνία Έναρξης και Λήξης της Πρακτικής Άσκησης αφήστε τα κενά. 

 

Την παραπάνω αίτηση θα πρέπει να τα καταθέσετε οι ίδιοι στη Γραμματεία του Τμήματος κατά τις ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών ή να την αποστείλετε με FAX στον αριθμό 26450-26654. Αν την αποστείλετε με FAX, καρτήστε την πρωτότυπη αίτηση γιατί θα σας ζητηθεί αργότερα να την αποστείλετε ταχυδρομικά μαζί με άλλα απαιτούμενα έγγραφα.

 

Αφού υποβάλλετε την αίτηση Ε1 και ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις Πρακτικής Άσκησης, θα σας χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση και θα σας παρασχεθούν οδηγίες για το υπόλοιπο της διαδικασίας.

 

Παρατήρηση: οι Πρακτικές Ασκήσεις για το Χειμερινό εξάμηνο ξεκινούν από Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 (μπορείτε να ξεκινήσετε και αργότερα την Πρακτική σας Άσκηση). Αν ο εργοδότης επιθυμεί οπωσδήποτε να ξεκινήσετε στις 2 Οκτώβρη 2017 τότε θα πρέπει  άμεσα να υποβάλετε  την αίτηση καθώς η έκδοση όλων των απαιτούμενων εγγράφων απαιτεί κάποιο χρόνο. 

 

Χρήσιμο Υλικό για την Πρακτική Άσκηση

 

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (5 έως 14/09/2017) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Τμήματος / Σχολής επιτυχίας τους τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.

Στο υπ’αριθμ. ΦΕΚ 2993(τ.Β’/31.8.2017 δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ με την οποία καθορίζεται η διαδικασία, οι όροι και ο έλεγχος των δικαιολογητικών χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος. Οι δικαιούχοι του φοιτητικού επιδόματος θα μπορούν να υποβάλουν την σχετική αίτηση ηλεκτρονικά σε κεντρική εφαρμογή που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και το ΕΔΕΤ.

Ειδικά για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 οι αιτήσεις θα υποβληθούν σε προθεσμία που θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2017 στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιείται από Τρίτη 5 έως και Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, υποχρεωτικά με το σύστημα της ηλεκτρονικής εγγραφής στη διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Μέσα από την ίδια ηλεκτρονική εφαρμογή οι επιτυχόντες και οι επιτυχούσες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή, Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώσουν τη Σχολή, Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι/-ες και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στη νέα Εισαγωγική Κατεύθυνση.

Η διαδικασία του ελέγχου ταυτοπροσωπίας θα γίνει εφόσον ολοκληρωθούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην εφαρμογή του ΥΠΠΕΘ και αποσταλούν στο Τμήμα οι πίνακες εγγραφέντων μετά τις 14 Σεπτεμβρίου

Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας (14 Σεπτεμβρίου) και την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών, θα ανακοινωθούν οι ημέρες και ώρες προσέλευσης των εγγεγραμμένων φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη από το νόμο ταυτοπροσωπία μέσω της επίδειξης αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, καθώς και για να προσκομίσουν συμπληρωματικά έγγραφα που απαιτούνται από το Τμήμα (και τα οποία θα ανακοινωθούν).

 

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων συγχαίρει και καλωσορίζει τους νέους/τις νέες φοιτητές/τριές του και τους ενημερώνει ότι μπορούν να παρακολουθούν τη διαδικασία εγγραφών τους στην ιστοσελίδα του Τμήματος  στην οποία θα υπάρχει συνεχής ροή ανακοινώσεων για τις διαδικασίες, τον τρόπο και τα δικαιολογητικά εγγραφών. Στην ίδια ιστοσελίδα θα υπάρχει ενημέρωση και για τις διαδικασίες αιτήσεων παροχής φοιτητικής μέριμνας (υπηρεσίες σίτισης, κ.λπ.).

Τέλος καθ΄ όλη τη διάρκεια των εγγραφών θα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της Γραμματείας 26450-26160 (σε αλφαβητική σειρά: κ.κ. Μωραΐτη Αγγελική, Σταύρου Ελευθερία, Φέγγαρη Χαρίκλεια), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι/ες θα μπορούν να καλούν για ερωτήματα και επίλυση προβλημάτων τους αναφορικά με τις εγγραφές τους.

Η Πρόεδρος της προσωρινής Συνέλευσης του Τμήματος

Χριστίνα Μπενέκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2017 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά κατά το διάστημα από Τρίτη 5 έως και Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Για λεπτομέρειες διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση.

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Προτάσεων Σχεδιαγραμμάτων Διδασκαλίας από Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού για το Ακαδ.Έτος 2017-2018. 

Για λεπτομέρειες, δείτε εδώ: http://www.teiion.gr/index.php/el/proclamations/1235-2017-08-04-13-18-34.html

Συνολικά τα προγράμματα εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2017, για τις δύο Εισαγωγικές Κατευθύνσεις [ΔΕ, ΔΤΕ] του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και για το πρώην Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία (Ε.Π.Δ.Ο), θα τα δείτε εδώ.

 

Δείτε επίσης το πρόγραμμα εξετάσεων των Εργαστηρίων (αφορά μόνο φοιτητές πρώην ΕΠΔΟ και πρώην Παραρτήματος Ληξουρίου)

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, θα πραγματοποιηθεί εξεταστική τον Σεπτέμβριο 2017 για τα εργαστηριακά μέρη των μαθημάτων (αφορά αποκλειστικά τους φοιτητές από το πρώην Παράρτημα Ληξουρίου και πρώην ΕΠΔΟ, από το 9ο εξάμηνο σπουδών και άνω οι οποίοι έχουν δηλώσει έστω μία φορά το μάθημα στο παρελθόν). Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα εργαστηριακά μέρη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από 21.07.2017 έως και 04.08.2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εξέταση των θεωριών θα πραγματοποιηθεί κανονικά από 01/09/2017 έως και 14/09/2017. Όλοι οι φοιτητές του Τμήματος που εξετάζονται στις θεωρίες Χειμερινού και Εαρινού εξαμήνου τον Σεπτέμβριο, ΔΕΝ δηλώνουν ηλεκτρονικά τις προς εξέταση θεωρίες.

Το πρόγραμμα εξετάσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

To Ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

 

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες και αφορούν σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο του ιδρύματος www.fulbright.gr

Για αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών για Έλληνες πολίτες, επικοινωνήστε με την κα Ελς Σιάκος Χάναπε, Υπεύθυνη Ελληνικού Προγράμματος / Σύμβουλο Υποτροφιών Fulbright, με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φοιτητές του ιδρύματός σας για τη Δημόσια Διαβούλευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά τη νομοθεσία της Ε.Ε. για θέματα μετανάστευσης, δεδομένου ότι στα ελληνικά ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης φοιτούν και μη Έλληνες Πολίτες. Το σχετικό ερωτηματολόγιο δημοσιεύεται και στα ελληνικά.

http://ec.europa.eu/home-affairs/content/consultation-european-unions-eu-legislation-legal-migration-non-eu-citizens-fitness-check-eu_en

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Legal-migration-by-non-EU-citizens-Public-Consultation

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Eλίνα Μαυρογιώργου

IKY/ Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+

Τομέας Ανώτατης Εκπαίδευσης|Υπεύθυνη για τις Στρατηγικές Συμπράξεις, τους Όμιλους Κινητικότητας & την Πρακτική Άσκηση. 

Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41|14234 Νέα Ιωνία 

Tηλ. 210 3726388 | Fax. 210 3221863

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΑΡ.ΕΞΑΜ. 2016-2017 ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-06-2017 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ.

Σας ενημερώνουμε ότι η Σίτιση των Φοιτητών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων θα διακοπεί κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και μετά το τέλος της εξεταστικής περιόδου. 

Συγκεκριμένα, οι Φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λευκάδα, θα σιτιστούν έως και την Κυριακή 09 Ιουλίου 2017. 

Το εστιατόριο θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 για το νέο Ακαδημαϊκό έτος 2017-18. 

 

 

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ   ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Τουριστική ανάπτυξη νησιωτικών περιοχών. Η περίπτωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων-Εμπειρική έρευνα. ΓΟΝΗΣ/
ΤΖΩΡΤΖ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ/
ΘΩΜΑΣ
15/6/2017 12:00
ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κριτική ανάλυση των περιβαλλοντικών δεικτών. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 14/6/2017 19:00
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Συστήματα τηλεκπαίδευσης σε συνδυασμό με εναλλακτικό εκπαιδευτικό υλικό-αξιολόγηση και μελέτη περίπτωσης. ΖΩΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 15/6/2017 15:40
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Ανάπτυξη Native Android εφαρμογής για ανάδειξη ενός τόπου μέσα από προκαθορισμένες θεματικές διαδρομές. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 15/6/2017 15:00
ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Εφαρμογή παρουσίασης του Τμήματος για Information Kiosk και ιστότοπο. ΝΙΚΟΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 15/6/2017 15:20
ΑΣΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ-ΟΛΓΑ Ο ρόλος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης. Μελέτες περιπτώσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 16/6/2017 12:30
ΑΣΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ-ΟΛΓΑ Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα-Βιώσιμη Ανάπτυξη: η συμβολή της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Καινοτομία και στην Επιχειρηματικότητα. ΤΖΑΝΑΒΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ 14/6/2017 17:30
ΑΣΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ-ΟΛΓΑ Τουριστική Βιομηχανία:Στρατηγικές Ανάπτυξης και επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Μελέτη Περίπτωσης. ΤΣΟΥΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 15/6/2017 18:00
ΑΣΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ-ΟΛΓΑ Ψυχαγωγία & Ασφάλεια στο Ιντερνετ. Η άλλη διάσταση του Bulling: το Cyberbulling. Έρευνα χρηστών του Internet για τις επιπτώσεις του cyberbullig. ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 15/6/2017 17:30
ΑΣΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ-ΟΛΓΑ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) ως Εργαλείο Μάρκετινγκ ή/και μέσω προώθησης μιας νέας επιχειρηματικής ηθικής. Εμπειρική προσέγγιση σε επιχείρηση που έχει υιοθετήσει την ΕΚΕ. ΚΡΑΒΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 15/6/2017 18:30
ΑΣΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ-ΟΛΓΑ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) & Ενδιαφερόμενα μέρη. Διάκριση των δράσεων της ΕΚΕ σύμφωνα με τους τομείς οικονομικής δραστηριοποίησης των εταιρειών. Μελέτες περιπτώσεων. ΔΗΜΑΣ/
ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ/
ΧΡΗΣΤΟΣ
16/6/2017 12:00
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Ο τουρισμός κρουαζιέρας και η ανάπτυξή του στα Ιόνια Νησιά. Μελέτη περίπτωσης. ΛΑΜΠΕΤΗ/
ΘΑΝΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ/
ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ
16/6/2017 14:30
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Οργάνωση και λειτουργία τουριστικού γραφείου. Μελέτη περίπτωσης. ΑΛΦΑΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 16/6/2017 14:00
ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Η συμβολή των μεγάλων έργων στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου υποδοχής. Μελέτη περίπτωσης:  νήσος Λευκάδας. ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 16/6/2017 15:00
ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΡΓΥΡΗ Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων στην τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ/
ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ/
ΛΙΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ/
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ/
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13/6/2017 12:00
ΜΠΑΧΟΥΡΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ Νομικό καθεστώς για τον πολιτισμικό τουρισμό και τον τουρισμό υπαίθρου. ΝΕΝΝΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 13/6/2017 15:30
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Η διαδικασία προώθησης προϊόντων μέσω στρατηγικών τοποθέτησης στα καταστήματα και η επίδραση στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 16/6/2017 13:30
ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ Η επιρροή του διαφημιστικού μηνύματος στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών. Μελέτη περίπτωσης. ΓΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 13/6/2017 10:30

 

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΑΡ.ΕΞΑΜ. 2016-2017 ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-06-2017 ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ του πρώην Τμήματος Ε.Π.Δ.Ο. (Παράρτημα Λευκάδας) και του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Παράρτημα Ληξουρίου) θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου (θεωρίες και εργαστήρια) στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στη διπλή εξεταστική του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου 2016-17, από 7.06.2017 μέχρι και 16.06.2017.

Η δήλωση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του omiros.teiion.gr/unistudent/

Τα μαθήματα τα οποία μπορείτε να δηλώσετε είναι μαθήματα τα οποία είχατε δηλώσει στο παρελθόν και δεν τα έχετε περάσει.

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, κατά το τρέχον εξάμηνο θα ισχύσει Διπλή Εξεταστική ΚΑΙ για τα Εργαστηριακά Μέρη των Μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου. Ακολουθεί το πρόγραμμα εξέτασης των εργαστηρίων της Διπλής Εξεταστικής που αφορά ΜΟΝΟ φοιτητές του πρώην Τμήματος Ε.Π.Δ.Ο. και του πρώην Τμήματος Δ.Ε. - Παράρτημα Ληξουρίου. 

 

ΕΠΔΟ: Πρόγραμμα Διπλής Εξεταστικής Εργαστηρίων Χειμερινού Εξαμήνου

Δ.Ε. Πρώην Παράρτημα Ληξουρίου: Πρόγραμμα Διπλής Εξεταστικής Εργαστηρίων Χειμερινού Εξαμήνου

 

Υπενθυμίζεται ότι τα εργαστηριακά μαθήματα του Εαρινού Εξαμήνου όλων των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων εξετάζονται κατά το διάστημα 19-23 Ιουνίου 2017, όπως πάντα τις ημέρες και ώρες κατά τις οποίες γινόταν η διδασκαλία τους

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, θα πραγματοποιηθεί διπλή εξεταστική ΚΑΙ για τα εργαστηριακά μέρη των μαθημάτων- όχι μόνο των θεωρητικών μερών- τον Ιούνιο (αφορά αποκλειστικά τους φοιτητές από το πρώην Παράρτημα Ληξουρίου και ΕΠΔΟ, από το 9ο εξάμηνο σπουδών και άνω οι οποίοι έχουν δηλώσει έστω μία φορά το μάθημα στο παρελθόν).

Η εξέταση των εργαστηριακών μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου θα γίνει την ίδια εβδομάδα με την εξέταση των εργαστηριακών μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου, δηλαδή από 19/6/2017 έως και 23/6/2017. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το ταχύτερο δυνατόν. Επίσης οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν σε μαθήματα κατά τη διπλή εξεταστική, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στο Web Site του Τμήματος καθώς θα κληθούν να δηλώσουν τα προς εξέταση μαθήματα της διπλής εξεταστικής (Θεωρητικά και Εργαστηρίων).

Συνολικά τα προγράμματα εξετάσεων για τις δύο Εισαγωγικές Κατευθύνσεις [ΔΕ, ΔΤΕ] του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και για το πρώην Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία, θα τα δείτε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα μαθήματα χειμερινών εξαμήνων (Α,Γ,Ε,Ζ) που εμφανίζονται στο πρόγραμμα αφορούν μόνο φοιτητές πρώην ΕΠΔΟ και Παραρτήματος Ληξουρίου που δικαιούνται διπλή εξεταστική!

 

Δείτε επίσης το πρόγραμμα εξετάσεων των Εργαστηρίων Χειμερινού Εξαμήνου κατά τη Διπλή Εξεταστική (αφορά μόνο φοιτητές πρώην ΕΠΔΟ και πρώην Παραρτήματος Ληξουρίου)

Σας ενημερώνουμε ότι  ξεκίνησε η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

 

Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαιου 2017.

 

Η αξιολόγηση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και βαρύνουσας σημασίας για την αξιολόγηση του Τμήματος.

 

Το σχετικό ερωτηματολόγιο θα συμπληρωθεί μέσα από το StudentsWeb: http://omiros.teiion.gr/unistudent  >  Δηλώσεις > Η δήλωσή μου > Αξιολογείστε το μάθημα,

με τον λογαριασμό που οι φοιτητές ήδη διαθέτουν και χρησιμοποιούν.

Αιτήσεις για υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος από Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 μέχρι και την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017.

Κατά την υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση να κατατίθεται μαζί με την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας και η Εισηγητική Έκθεση του επιβλέποντα εκπαιδευτικού.

 

Την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας (Έντυπο ΠΕ4) καθώς και την Εισηγητική Έκθεση (Έντυπο ΠΕ5) θα τις βρείτε αναρτημένες:

Για την εισαγωγική Κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων: http://ba.teiion.gr/index.php/useful-documents/category/8-2015-09-10-08-17-10

Για την εισαγωγική Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας: http://ba.teiion.gr/index.php/useful-documents/category/11-2017-01-19-10-44-05

 

Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 12 έως και 16 Ιουνίου 2017.

Οι παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθούν από 12.06.2017 έως και 16.06.2017.

Σύμφωνα με το  υπ’ αριθ. 73957/Ζ1/5-5-2017 έγγραφο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,  παρατείνεται   η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών βιβλίων από τους φοιτητές για το τρέχον εαρινό εξάμηνο έως και την  Παρασκευή 12 Μαΐου 2017. Επίσης, ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων  στους  φοιτητές  ορίζεται  η  Παρασκευή  26  Μαΐου  2017. 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας - Athens Digital Arts Festival (ADAF) - επιστρέφει με τη 13η διοργάνωση στις 18 με 21 Μαΐου, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 23.

 

Με τη θεματική #PostFuture, το ADAF 2017 επιδιώκει να εξερευνήσει το μέλλον της ψηφιακής κουλτούρας, ενώνοντας τα όρια ψηφιακού και πραγματικού, αλλά και ανακαλύπτοντας τις επιπτώσεις του φουτουριστικού τρόπου ζωής στις διαφορετικές πτυχές της σύγχρονης καθημερινότητας.

 

Από τους διοργανωτές, ζητούνται εθελοντές για να προσφέροουν σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, όπως στην παραγωγή, στους χώρους υποδοχής, στο στήσιμο της έκθεσης καθώς και στις ξεναγήσεις στο κοινό.

 

Διαβάστε την πρόσκληση και οδηγίες για να υποβάλετε αίτηση

Σας ενημερώνουμε ότι η Σίτιση των Φοιτητών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων θα διακοπεί κατά την Περίοδο των Πασχαλινών διακοπών και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Δευτέρα 10/4/2017 έως και την Παρασκευή 21/04/2017.

Τελευταία ημέρα Σίτισης των Φοιτητών θα είναι η Κυριακή 09/04/2017 και πρώτη ημέρα Σίτισης μετά το Πάσχα θα είναι το Σάββατο 22/04/2017.

Το πρόγραμμα παρουσιάσεων Πτυχιακών Εργασιών Μαρτίου 2017. 

 

Δείτε το πρόγραμμα

Το Επικαιροποιημένο Ωρολόγιο Πρόγραμμα ΕΑΡΙΝΟΥ Εξαμήνου 2016-17 όπως θα ισχύσει από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017. Οι αλλαγές που έγιναν είναι ελάχιστες και αφορούν στα μαθήματα της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας κας Μπουφούνου Παρασκευής. 

 

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΕΠΔΟ

 

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα θα μπορείτε να το βρίσκετε μέσω της επιλογής "Προπτυχιακές Σπουδές", επιλέγοντας την εισαγωγική κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει.

Ενημερώθηκε ο Πίνακας με διαθέσιμες θέσεις για Πρακτική Άσκηση Φοιτητών με νέες θέσεις  (30/3/2017). Το σχετικό Πίνακα μπορείτε να δείτε εδώ.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λευκάδας "ΔΙΑΥΛΟΣ" σε συνεργασία με το Τμήμα μας πρόκειται να υλοποιήσει βραχεία παρέμβαση βασισμένη στην μέθοδο της Καταξιωτκής διερεύνησης (Appreciative Inquiry Systemic Approach).

Ο τίτλος της βραχείας παρέμβασης είναι: "ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΕΣΜΟΥΣ: Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΩΣ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ" και στόχο έχει τη σύνδεση των ικανοτήτων και των αποθεμάτων μας ώστε να τα αξιοποιήσουμε για να ενδυναμωθούμε και να αντιμετωπίζουμε κρίσεις.

Θα πραγματοποιηθούν δίωρες συναντήσεις στην Αίθουσα Α6 του Τμήματός μας στις 22.03, 29.03 και 05.04.2017 (ώρα 13:00-15:00). Ομιλήτρια θα είναι η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης στη Λευκάδα, κ. Κατωπόδη Βασιλική-Ψυχολόγος.

 

Αιτήσεις για:

 • παράταση του χρόνου πτυχιακών εργασιών

 • υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση 

κατατίθενται στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι και την Παρασκευή 17/03/2017 (καταληκτική ημερομηνία).

Κατά την υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση να κατατίθεται μαζί με την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας και η Εισηγητική Έκθεση του επιβλέποντα εκπαιδευτικού.

Τις αντίστοιχες αιτήσεις καθώς και την Εισηγητική Έκθεση θα τις βρείτε αναρτημένες εδώ: http://ba.teiion.gr/index.php/useful-documents/category/8-2015-09-10-08-17-10

Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 27 έως και 31 Μαρτίου 2017

Το Επιμελητήριο Λευκάδας, ο Οργανισμός Equal Society και το ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Λευκάδας  σας προσκαλούν στην Ημέρα Καριέρας- Career Day Lefkada 2017 στις 19 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου επί της οδού Γολέμη 5-7 και ώρες 10:00- 14:00.

Η εκδήλωση Career Day Lefkada 2017 είναι η μεγαλύτερη συνάντηση εργαζομένων και επιχειρήσεων στη Λευκάδα, μιας και θα συμμετάσχουν πάνω από 15 επιχειρήσεις του νησιού μας από διάφορους κλάδους.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αντλήσουν πληροφορίες για τις τάσεις στην τοπική αγορά εργασίας, που αναζητούν απασχόληση ή πραγμάτωση πρακτικής άσκησης, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τα βιογραφικά τους και να γνωρίσουν από κοντά τις επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Οι δηλώσεις θεμάτων πτυχιακών εργασιών που θα ξεκινήσουν να εκπονούνται το Εαρινό Εξάμηνο 2016-2017 θα πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Τμήματος αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τη Δευτέρα 03/04/2017.

 

Το έντυπο δήλωσης θέματος πτυχιακής εργασίας το οποίο θα επισυνάψετε στο ηλεκτρονικό σας μήνυμα προς τη Γραμματεία είναι το ακόλουθο: 

 • Για φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων και των πρώην Τμημάτων ΕΠΔΟ και Ληξουρίου: κατεβάστε το έντυπο εδώ

 • Για φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας: κατεβάστε το έντυπο εδώ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ: Αφού κατεβάσετε το έντυπο, συμπληρώστε στο Word τα ζητούμενα στοιχεία. Αποθηκεύστε το έγγραφο και στείλτε το με e-mail στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). ΔΕN χρειάζεται να το τυπώσετε, να το υπογράψετε και να το σκανάρετε σε αυτή τη φάση.  Στην περίπτωση Θεμάτων 2 ή 3 ατόμων κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει ξεχωριστή αίτηση για το ίδιο θέμα. 

 

Η Διαθεσιμότητα των θεμάτων ενημερώθηκε στις 03/04/2017

 

 

Διδάσκων Θέμα 1 Θέμα 2 Θέμα 3 Θέμα 4 Θέμα 5 Θέμα 6 Θέμα 7 Θέμα 8

Αδαμόπουλος Αντώνιος

[Πληροφορίες Θεμάτων]

 

Προσδιοριστικοί παράγοντες οικονομικής ανάπτυξης. Μια οικονομετρική μελέτη για την Ελλάδα. Χρηματιστηριακή και Οικονομική ανάπτυξη:μια εμπειρική ανάλυση για την Ελλάδα. Προσδιοριστικοί παράγοντες της οικονομικής κρίσης.Μια εμπειρική ανάλυση για την Ελλάδα. Εξαγωγές και οικονομική ανάπτυξη. Μια οικονομετρική ανάλυση για την Ελλάδα. Αμυντικές δαπάνες και οικονομική ανάπτυξη. Μια οικονομετρική ανάλυση για την Ελλάδα. Σχέση ανεργίας και οικονομικής ανάπτυξης. Μια οικονομετρική ανάλυση για την Ελλάδα. Επενδύσεις και οικονομική ανάπτυξη.Μια οικονομετρική ανάλυση για την Ελλάδα. Δημόσιες δαπάνες και οικονομική ανάπτυξη. Μια οικονομετρική ανάλυση για την Ελλάδα.
Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο
 

Μπαχούρος Αντώνιος

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Οι συνέπειες της εταιρικής ιδιότητας στην Ε.Ε. Υπηρεσία μιας στάσης και Γ.Ε.Μ.Η. Πρόοδος ή μια χαμένη ευκαιρία στον εκσυγχρονισμό του εταιρικού δικαίου; Η θέση του εγγυητή στις τραπεζικές δανειακές συμβάσεις για επιχειρηματικά δάνεια. Τα δικαιώματα του αγοραστή καταναλωτικών προϊόντων μακράς διάρκειας και οι ευθύνες της επιχείρησης.  
Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο
 

Αστάρα Όλγα - Ελένη

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Τουριστική Βιομηχανία:Στρατηγικές Ανάπτυξης και επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Μελέτη Περίπτωσης. Διαφήμιση και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Η ηλεκτρονική διαφήμιση ως παράγοντας προώθησης της ΕΚΕ των επιχειρήσεων:ανάλυση των ηλεκτρονικών διαφημίσεων ΕΚΕ. Μελέτες Περιπτώσεων. Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Πώς η χρήση τους μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην επίτευξη καλύτερων Απολογισμών-Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας. Μελέτες Περιπτώσεων. Ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Το παράδειγμα του Εθελοντικού τουρισμού. Μελέτη περίπτωσης. Αγγλική ορολογία στον τομέα της διαμοιραζόμενης οικονομίας, στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία στην Ελλάδα. Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Η σύνδεση της ΕΚΕ με τη Χρηματοοικονομική Αποδοτικότητα των επιχειρήσεων. Διερεύνηση της σχέσης. Εμπειρική προσέγγιση. Βιώσιμη Ανάπτυξη, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη κα προσφυγική κρίση. Η λύση στο πρόβλημα των προσφύγων;Εμπειρική προσέγγιση. Εταιρική Κοπινωνική Ευθύνη και Δημόσιες Επιχειρήσεις. Ποια η δυνητική σχέση μεταξύ τους. Μελέτες Περιπτώσεων.
Μη Διαθέσιμο  Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο
 

Γκάγκα Αριστέα

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Η επιρροή του διαφημιστικού μηνύματος στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών. Μελέτη περίπτωσης. Ανάλυση της στρατηγικής διοίκησης σύγχρονων επιχειρήσεων και ηλεκτρονικό επιχειρείν.Μελέτες περίπτωσης. Ο ρόλος της γυναίκας στη διαφήμιση αλλά και ως αποδέκτης των διαφημιστικών μηνυμάτων. Μελέτη περίπτωσης για την επίδραση της διαδικτυακής διαφήμισης. Η διαδικασία προώθησης προϊόντων μέσω στρατηγικών τοποθέτησης στα καταστήματα και η επίδραση στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών. Η παραγωγική διάρθρωση της ελληνικής οικονομίας και οι επιπτώσεις από την οικονομική κρίση. Η τουριστική εκπαίδευση και η επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές για την ποιοτική αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η πράσινη επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές. Πολυεθνικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα:διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και διάχυση τεχνογνωσίας. Μελέτη περίπτωσης.
Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο
 

Θάνου Σοφία

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Σύγχρονος τουρισμός-Ειδικές εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Η περιβαλλοντική εκπαίδευση ως μέσο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων. Μελέτη περίπτωσης. Ελληνικά λογιστικά πρότυπα-Άρθρα 1-28 του Ν.4308/2014. Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα. Φορολογία Εισοδήματος φυσικών προσώπων. Απαλλαγές Φ.Π.Α. Φορολογία Ανώνυμων Εταιρειών.
Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο
 

Κατωπόδη Αργυρή

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Η περίπτωση της Ελλάδας. Η συμβολή της παραδοσιακής Ελληνικής γαστρονομίας στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. Αθλητικό Μάρκετινγκ και Ποιότητα Αθλητικών Υπηρεσιών. Διεθνείς Οικονομικοί Οργανισμοί, Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ. Το πριν, το μετά και το τώρα. Διαχείριση επιχειρησιακών κρίσεων. Οικονομική Κρίση στην Ελλάδα. Αίτια, προοπτικές και η Παρούσα Κατάσταση  Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στην Ελλάδα. Ηλεκτρονικό Επιχειρείν-Ηλεκτρονικό Εμπόριο.
Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο  Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο
 

Λεοντίτση Λουκία

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Ο θαλάσσιος τουρισμός ως στοιχείο του μάρκετινγκ τουριστικών περιοχών. Η περίπτωση της Λευκάδας. Ο γαστρονομικός τουρισμός της Λευκάδας:Υπάρχουσα κατάσταση και διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης.  Το Management των επισιτιστικών μονάδων του ξενοδοχειακού κλάδου στην Ελλάδα. Πραγματικότητα, τάσεις, προοπτικές.  Ο ρόλος του μάρκετινγκ και της διαφήμισης στη σύγχρονη ελληνική τουριστική επιχείρηση. Η επίδραση στη συμπεριφορά του καταναλωτή. Ο ρόλος των Δημοσίων Σχέσεων στη σύγχρονη ελληνική τουριστική επιχείρηση.  Τουρισμός τρίτης ηλικίας. Ιδιαιτερότητες και οφέλη για τον ελληνικό τουρισμό. Ο Αγροτουρισμός στην Ελλάδα. Προοπτικές ανάπτυξης. Υπεύθυνη Ηγεσία και αποτελεσματικό μάνατζμεντ. Ο ρόλος τους στην εύρυθμη οργάνωση και λειτουργία των μονάδων φιλοξενίας.
Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο  Κατάσταση:Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο
 

Μάρκος Παναγιώτης

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Η Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στους Ο.Τ.Α. Η περίπτωση του Δήμου Λευκάδας. Εφαρμογή Συστημάτων Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε μια τουριστική επιχείρηση Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τραπεζών. Business plan νέας ηλεκτρονικής επιχείρησης.  
Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο
 

Μπενέκη Χριστίνα

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Οροδοσία και παραγωγή νεολογισμών στον τραπεζικό τομέα. Τουριστική ανάπτυξη νησιωτικών περιοχών. Η περίπτωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων-Εμπειρική έρευνα. Η συμπεριφορά του καταναλωτή στο διαδίκτυο. Εμπειρική έρευνα. Τουρισμός κρουαζιέρας. Μελέτη περίπτωσης. Ποσοτική ταξιδιωτική έρευνα για την αξιολόγηση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας. Ποσοτική ταξιδιωτική έρευνα για την ικανοποίηση των επισκεπτών κρουαζιέρας στη Λευκάδα.    
Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο    
 

Κούλης  Αλέξανδρος

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Δομημένα Ομόλογα:Η Περίπτωση της Ελλάδας. Εξωχρηματιστηριακά Προϊόντα-Πλεονεκτήματα και κίνδυνοι. Επενδύσεις Ασφαλιστικών Ταμείων. Η περίπτωση της Ελλάδας. Η Αγορά Συναλλάγματος  FOREX. Η Αγορά των ETFs. Στατιστική Ανάλυση των μετοχών του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Χρηματιστηριακά παράγωγα. Αμοιβαία Κεφάλαια:Συγχρονισμός και Επιλεκτικότητα.
Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο
 

Παλαμάς Στέργιος

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Εφαρμογή παρουσίασης του Τμήματος για Information Kiosk και ιστότοπο. Επέκταση της υπάρχουσας mobile εφαρμογής ενημέρωσης φοιτητών με νέες λειτουργίες. Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστότοπου (Web Site) Πολιτιστικού Περιεχομένου με ενσωμάτωση φωτογραφιών 360ο Πληροφοριακά Συστήματα-Μελέτη Περίπτωσης εγκατεστημένων Πληροφοριακών Συστημάτων Εταιρίας. Συστήματα τηλεκπαίδευσης σε συνδυασμό με εναλλακτικό εκπαιδευτικό υλικό-αξιολόγηση και μελέτη περίπτωσης. Πλατφόρμες Ανάπτυξης Εφαρμογών Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Εφαρμογή ηλεκτρονικής συλλογής ερωτηματολογίων. Υβριδική Mobile Εφαρμογή.
Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη  Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο
 

Τσιμεράκη Βαρβάρα

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Αποτελεσματικοί μέθοδοι διαχείρισης παραπόνων και ψυχολογίας πελατών στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης. Οι δημόσιες σχέσεις και η διαφήμιση ως μοχλός ανάπτυξης των τουριστικών επιχειρήσεων. Μελέτη περίπτωσης. Yield Management ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων. Μελέτη περίπτωσης. Ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα σε περίοδο κρίσης. Μελέτη περίπτωσης. Ανάπτυξη στρατηγικού σχεδιασμού τουριστικού προορισμού. Μελέτη περίπτωσης. Swot Αnalysis ξενοδοχειακής επιχείρησης ως παράγοντας επιτυχίας. Μελέτη περίπτωσης Boutique Hotel. Αξιολόγηση απόδοσης προσωπικού σε τουριστική επιχείρηση. Μελέτη περίπτωσης. Ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων ξενοδοχειακής μονάδας. Μελέτη περίπτωσης.
Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο
 

Τσίντζα Παναγιώτα

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Μια τεχνική ανάλυση των χρηματοπιστωτικών αγορών και η ενίσχυση τους μέσω εξελικτικών αλγορίθμων. Μελέτη και ανάπτυξη εφαρμογής μιας "έξυπνης" βάσης δεδομένων για την διαχείριση της επικοινωνίας ενός οργανισμού με συνεργάτες και περιβάλλον. Τεχνητή ακοή:Μια ανάλυση των υφιστάμενων συστημάτων. Μια ανασκόπηση στα Πληροφοριακά Συστήματα Λογιστικής  και Διοικητικών Αποφάσεων. Δυνατότητες και περιορισμοί. Τεχνητή όραση:Μια ανάλυση των υφιστάμενων συστημάτων. Σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής και κατασκευή βάσης δεδομένων με σκοπό την μέτρηση της ικανοποίησης πελατών με την βοήθεια τυποποιημένων ερωτηματολογίων. Σύστημα αυτοματοποίησης στην δημιουργία και στην συντήρηση εβδομαδιαίων προγραμμάτων ενός Τριτοβάθμιου Ιδρύματος.
Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο
 

Παγγέ Αποστολία

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Συγκριτική μελέτη και παρουσίαση μεθόδων ταυτοποίησης και πιστοποίησης. Σχεδιασμός και υλοποίηση αυτοματοποιημένης βιβλιοθήκης. Σχεδιασμός και υλοποίηση αυτοματοποιημένης γραμματείας Τ.Ε.Ι. Συγκριτική μελέτη και παρουσίαση πρωτοκόλλων ροής πολυμέσων. Συγκριτική μελέτη και παρουσίαση τεχνικών βελτίωσης ψηφιακών εικόνων. Συγκριτική μελέτη και παρουσίαση μεθόδων ανάκτησης εικόνας βάσει περιεχομένου. Συγκριτική μελέτη και παρουσίαση μεθόδων κωδικοποίησης και συμπίεσης ψηφιακών εικόνων. Συγκριτική μελέτη και παρουσίαση μεθόδων κρυπτογραφίας.
Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο
 

Χασάνης Βασίλειος

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Εφαρμογή on-line αναφοράς προβλημάτων πολιτών. Εφαρμογή Access για τη διευκόλυνση της Ανάθεσης Μαθημάτων. Αξιολόγηση Μεθόδων Περίληψης Ακολουθιών Βίντεο σε Χαρακτηριστικά Εικονοπλαίσια. Αξιολόγηση Μεθόδων Κατάτμησης Ακολουθιών Βίντεο σε πλάνα. Δημιουργία εκπαιδευτικού DVD για την εκμάθηση του εργαλείου επεξεργασίας εικόνας GIMP. Ανάπτυξη εφαρμογής Android για τον υπολογισμό των Φορών, Τελών και Εισφορών των εντύπων Ε1 και Ε2. Καταμέτρηση Τηλεοπτικού Χρόνου Εμφάνισης Πολιτικών προσώπων. Πλατφόρμα Αξιολόγησης Περιλήψεων Ακολουθιών Βίντεο.
Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο
   

Κολιάτου Έλενα

[Πληροφορίες Θεμάτων]

Μέθοδος 6-σίγμα στον τομέα των Υπηρεσιών στις επιχειρήσεις. Ανάλυση αναζητήσεων χρηστών του Διαδικτύου σε μηχανές αναζήτησης μέσω των web analytics και η σημασία τους για τους τουριστικούς προορισμούς και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Θεωρία και Εφαρμογές της Λήψης Επιχειρηματικών Αποφάσεων με την βοήθεια της Στατιστικής. Η οικονομική κρίση και η επιρροή της στις τουριστικές επιχειρήσεις. Στατιστική έρευνα και ανάλυση. Προτάσεις βελτίωσης των τουριστικών επιχειρήσεων.  
Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Κατάσταση: Διαθέσιμο Μη Διαθέσιμο

 

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών μέσω του ΕΥΔΟΞΟΣ θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017.

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ΚΑΙ το 7ο (Ζ’) εξάμηνο σπουδών και πληρούν τις προϋποθέσεις για Πρακτική Άσκηση καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση προς το Τμήμα. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

 

1. Κάντε λήψη του απλού εντύπου αίτησης Ε1, εκτυπώστε το ΜΙΑ ΦΟΡΑ, συμπληρώστε το χειρόγραφα και υπογράψτε το. Φροντίστε τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι ευκρινώς γραμμένα.

2. Κάντε λήψη του εντύπου αίτησης Ε1-ΕΣΠΑ, συμπληρώστε το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και όχι χειρόγραφα προσέχοντας να μη χαλάσετε τη μορφοποίηση του εγγράφου (συμπληρώνετε μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία στην αριστερή στήλη). Αν δεν έχετε ακόμη δικό σας αριθμό μητρώου ΙΚΑ, αφήστε κενό το αντίστοιχο πεδίο. Επίσης στο ζητούμενο λογαριασμό τραπέζης το όνομά σας πρέπει να εμφανίζεται πρώτο στους δικαιούχους. Εκτυπώστε ΔΥΟ αντίγραφα του συμπληρωμένου εγγράφου και υπογράψτε τα.

 

Την ημερομηνία Έναρξης και Λήξης της Πρακτικής Άσκησης στις δύο παραπάνω αιτήσεις αφήστε τα κενά. 

 

Τα τρία παραπάνω έγγραφα (ένα αντίγραφο από το έντυπο Ε1, και δύο αντίγραφα από το έντυπο Ε1-ΕΣΠΑ) θα πρέπει να τα καταθέσετε οι ίδιοι στη Γραμματεία του Τμήματος κατά τις ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών ή να τα αποστείλετε με FAX στον αριθμό 26450-26654. Αν τα αποστείλετε με FAX, ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΛΑ τα πρωτότυπα έγγραφα γιατί θα σας ζητηθεί αργότερα να τα αποστείλετε ταχυδρομικά μαζί με άλλα απαιτούμενα έγγραφα.

 

Αφού υποβάλλετε την αίτηση Ε1 και ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις Πρακτικής Άσκησης, θα σας χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση και θα σας παρασχεθούν οδηγίες για το υπόλοιπο της διαδικασίας.

Το Πρόγραμμα Λειτουργίας της Βιβλιοθήκης του Τμήματος από 13.03.2016 έως και 09.06.2017 έχει ως εξής: 

ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ώρες ανά διδάσκοντα

Αδαμόπουλος Α.

-

15:00-17:00

 

 

2 ώρες

Αστάρα Ο.Ε.

-

 

15:00-17:00

-

2 ώρες

Σύνολο

 

15:00-17:00

15:00-17:00

 

4 ώρες

 

Δικαιώματα Δανεισμού

Οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων δανείζονται έως και 3 βιβλία από τη βιβλιοθήκη  αφού παρουσιάσουν την φοιτητική τους ταυτότητα καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα (υποχρεωτικά και τις δύο). Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές  γνωστοποιούν τους τίτλους των βιβλίων που θέλουν να δανειστούν, ενημερώνονται σχετικά και η βιβλιοθήκη κρατάει δεσμευμένα τα ζητούμενα βιβλία για δύο ημέρες. Με την παρέλευση των δύο ημερών, το βιβλίο αποδεσμεύεται από την κράτηση.

Ανανεώσεις 

Δικαίωμα ανανέωσης δαενεισμού έχουν όλοι οι φοιτητές, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν:

 1. Ανανέωση μπορεί να γίνει την ημέρα που λήγει η περίοδος δανεισμού του βιβλίου και όχι νωρίτερα ή μετά από τη λήξη της περιόδου δανεισμού.
 2. Η ανανέωση γίνεται εφικτή μόνο όταν υπάρχουν διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη δύο αντίτυπα του συγκεκριμένου βιβλίου. Επίσης οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν το βιβλίο ή τα βιβλία που δανείστηκαν για μια μόνο φορά.

Επιστροφή Υλικού

Ο φοιτητής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στη βιβλιοθήκη το βιβλίο που έχει δανειστεί εντός του χρονικού διαστήματος των 10 ημερολογιακών ημερών. Οι ώρες δανεισμού και επιστροφής υλικού της βιβλιοθήκης τηρούνται αυστηρά.

Αντικατάσταση χαμένου ή φθαρμένου βιβλίου

 1. Το προς δανεισμό βιβλίο επιθεωρείται κατά το δανεισμό και κατά την επιστροφή του. Σε περίπτωση καταστροφής, σοβαρής φθοράς ή απώλειας του υλικού ο φοιτητής οφείλει να το αναφέρει στη βιβλιοθήκη και είναι υποχρεωμένος να αντικαταστήσει το υλικό ή να καταβάλει στη βιβλιοθήκη ποσό αντίστοιχο με την τιμή του τεκμηρίου.

 2. Το χαμένο βιβλίο παραμένει ιδιοκτησία της βιβλιοθήκης και εάν βρεθεί μεταγενέστερα θα πρέπει να επιστραφεί στη βιβλιοθήκη. Το βιβλίο το οποίο έχει καταστραφεί ή φθαρεί ανήκει στη βιβλιοθήκη και φυλάσσετε σε ειδικό αρχείο.

 3. Το βιβλίο το οποίο θα αντικατασταθεί αν αγορασθεί από τον φοιτητή θα πρέπει να είναι η ακριβής έκδοση και θα πρέπει να γίνει εντός ενός μήνα. Αν δεν υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση στην αγορά τότε θα πρέπει να αγοραστεί από τον φοιτητή υποχρεωτικά η νεότερή του έκδοση.

 4. Αν το βιβλίο που θα πρέπει να αντικατασταθεί δεν υπάρχει στην αγορά, είναι out of print, τότε θα πρέπει ο φοιτητής να πληρώσει το συνολικό κόστος αγοράς που στοίχισε στη βιβλιοθήκη.

Εκπρόθεσμες επιστροφές

Όταν για ένα φοιτητή εκκρεμεί επιστροφή υλικού που δανείστηκε  μετά από την ημερομηνία  που είχε οριστεί κατά το δανεισμό του, δεν μπορεί να δανειστεί ή να ανανεώσει άλλο υλικό από τη βιβλιοθήκη.

Επίσης φοιτητές που στο λογαριασμό τους εκκρεμούν βιβλία προς επιστροφή δεν μπορούν να εγγραφούν στο επόμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο ή να αποφοιτήσουν εάν δεν επιστρέψουν το υλικό που δανείστηκαν.

Η επομένη ορκωμοσία αποφοίτων του Τμήματός μας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Μαίου 2017.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τόπο και την ακριβή ώρα.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να αιτηθούν Παράταση Πτυχιακής Εργασίας και ο Επιβλέπων Εκπαιδευτικός δε συνεργάζεται με το Τμήμα κατά το Εαρινό Εξάμηνο 2016-17, θα πρέπει, όπως και οι υπόλοιποι φοιτητές, να αποστείλουν την αίτηση Παράτασης Πτυχιακής Εργασίας στη Γραμματεία μέχρι τις 14 Μαρτίου 2017. Η πτυχιακή τους εργασία θα ανατεθεί σε νέο επιβλέποντα. 

Αναρτήθηκε στον Ιστότοπο του Τμήματος ένας συνοπτικός οδηγός για την Πρακτική Άσκηση με απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις.

Επίσης αναρτήθηκε και λίστα με θέσεις πρακτικής Ιδιωτικών και Δημόσιων Φορέων που έχουν απευθυνθεί στο Τμήμα για ανακοίνωση διαθέσιμων θέσεων Πρακτικής Άσκησης (Τελευταία Ενημέρωση 19/9/2017). 

 

Τον συνοπτικό οδηγό και τη λίστα Φορέων θα μπορείτε να τα βρείτε στον Ιστότοπο του Τμήματος και μέσω της επιλογής «Πρακτική Άσκηση» στις δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις.

 

Η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για έναρξη Πρακτικής Άσκησης θα αναρτηθεί στις 13 Μαρτίου 2017. 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΗΣΗΣ Η/Υ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

Στο κτίριο των εργαστηρίων λειτουργεί η αίθουσα Ε4 για χρήση υπολογιστών και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η χρήση των υπολογιστών είναι ελεύθερη για τους προπτυχιακούς σπουδαστές και το διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

 

Ώρες λειτουργίας της αίθουσας:

Τρίτη:           13:00 - 15:00

Πέμπτη:        11:00 - 13:00

Παρασκευή: 11:00 - 13:00

 

 

 

 

Από το  Κέντρο Διαχείρισης

Εργαστηρίων

Προκήρυξη διαγωνισμού ανάδειξης υποτρόφων ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 από τα έσοδα κληροδοτημάτων, που υπάγονται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

Διαβάστε την προκήρυξη

5ο Φοιτητικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών (ΕΕΕΕ)

Το 5ο Φοιτητικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών που συνδιοργανώνεται από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και την ΕΕΕΕ θα διεξαχθεί στην Πάτρα, 4– 5 Μαΐου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναπτύξει την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ ερευνητών από διάφορους επιστημονικούς κλάδους και να δώσει τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, καθώς επίσης και σε νέους απόφοιτους, να παρουσιάσουν στην ακαδημαϊκή κοινότητα τις επιστημονικές τους εργασίες. Με τον τρόπο αυτό, φοιτητές και νέοι απόφοιτοι θα ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και θα ενημερωθούν για τα τελευταία ερευνητικά επιτεύγματα σε διάφορους τομείς ειδικού ενδιαφέροντος.

Το συνέδριο αποσκοπεί στην κάλυψη ενός ευρέος πλαισίου ερευνητικών αντικειμένων και πεδίων ενδιαφέροντος. Ως εκ τούτου, είναι ευπρόσδεκτη κάθε εργασία που ανήκει στην ευρύτερη επιστημονική περιοχή της Επιχειρησιακής Έρευνας, της Διοίκησης των Επιχειρήσεων, της Λήψης Αποφάσεων και εφαρμογών τους.

Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά ορισμένες θεματικές ενότητες, οι οποίες όμως δεν είναι αποκλειστικές:

Αλγόριθμοι Βελτιστοποίησης

Θεωρία Λήψης Αποφάσεων

Βελτιστοποίηση Δικτύων και Τηλεπικοινωνίες

Θεωρία Παιγνίων

Διαδικτυακές Υπηρεσίες

Κατανομή Πόρων

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Μαθηματικός Προγραμματισμός

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Μάρκετινγκ

Διοίκηση και Ανάλυση ρίσκου

Μοντελοποίηση Δυναμικών Συστημάτων

Διαχείριση και Διοίκηση Έργων

Ποιότητα Προϊόντων & Υπηρεσιών

Διοίκηση Εκπαίδευσης

Πολυκριτηριακή Ανάλυση

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

Ποσοτικά και Ποιοτικά υποδείγματα

Διοίκηση Περιβαλλοντικών Συστημάτων

Προσομοίωση

e- Επιχειρείν

Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων

Εξόρυξη γνώσης από δεδομένα

Τουριστική Βιομηχανία και Ανάπτυξη

Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

Τεχνικές Ανάκτησης Πληροφοριών

Εφαρμογές της Επιχειρησιακής Έρευνας

Τεχνολογία και Καινοτομία

 

Όλες οι σχετικές πληροφορίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: 

http://5eeee-student.teiwest.gr/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

11 Απριλίου 2017: Υποβολή περιλήψεων

18 Απριλίου 2017: Ανακοίνωση αποδοχής εργασιών

4-5 Μαΐου 2017: Ημέρες διεξαγωγής συνεδρίου

11 Ιουνίου 2017:  Υποβολή εργασιών για τα Πρακτικά του συνεδρίου (Πλήρες Κείμενο)

 

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ  ΧΡΟΝΟΥ  ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

-

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ

Αιτήσεις για:

 • παράταση του χρόνου πτυχιακών εργασιών

 • υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση 

κατατίθενται στη γραμματεία του Τμήματος μέχρι και την Τρίτη 14/03/2017 .

Κατά την υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση να κατατίθεται μαζί με την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας και η Εισηγητική Έκθεση του επιβλέποντα εκπαιδευτικού.

Τις αντίστοιχες αιτήσεις καθώς και την Εισηγητική Έκθεση θα τις βρείτε αναρτημένες εδώ: http://ba.teiion.gr/index.php/useful-documents/category/8-2015-09-10-08-17-10

Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 27 έως και 31 Μαρτίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-17: 1.3.2017

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2016-17.

 

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΕΠΔΟ

 

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα θα μπορείτε να το βρίσκετε μέσω της επιλογής "Προπτυχιακές Σπουδές", επιλέγοντας την εισαγωγική κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει.

Το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο ενδιαφέρεται να στελεχωθεί με φοιτητές όλων των τμημάτων στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ placement με διάρκεια 2-3 μήνες, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο-Σεπτέμβριο), αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο προκειμένου να ασχοληθούν με θέματα διοίκησης των σχολικών μονάδων, θέματα προσωπικού, διαπολιτισμικά θέματα με τη Μ. Βρετανία.

 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση της Εφαρμογής Πληροφόρησης Φοιτητών. Σκοπός της εφαρμογής είναι να συμπληρώσει τη λειτουργία του Web Site του Τμήματος, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο τις πιο χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τους φοιτητές του Τμήματος:

 • Προθεσμίες

 • Ωρολόγιο Πρόγραμμα

 • Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα

 • Πρόγραμμα εξετάσεων

 • Στοιχεία Επικοινωνίας Εκπαιδευτικού Προσωπικού

 • Ανακοινώσεις που αφορούν φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα: Εφαρμογή Πληροφόρησης Φοιτητών

Οι φοιτητές του Τμήματός μας μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά τη δήλωση των μαθημάτων τους έως και 24.2.2017, μέσω της υπηρεσίας studentsweb του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Οι φοιτητές θα εισέρχονται στην υπηρεσία από τη διεύθυνση: http://omiros.teiion.gr/unistudent

Εφιστούμε την προσοχή στους πρωτοετείς φοιτητές που θα εγγραφούν πλέον στο Β' Εξάμηνο, ότι υποχρεούνται πλέον και αυτοί να κάνουν ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων (στο Α' Εξάμηνο η δήλωση είχε γίνει από τη Γραμματεία του Τμήματος).

Οι φοιτητές με την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων τους, ανανεώνουν αυτόματα και την εγγραφή τους στο εξάμηνο. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία απευθυνθείτε μέσω email στη Γραμματεία του Τμήματος    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΕΙΜ.ΕΞΑΜ. 2016-2017 ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-01-2017 ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ.

 

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ   ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ  
ΜΠΑΧΟΥΡΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ Πτυχές του δικτύου των ηλεκτρονικών επικοινωνιών ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ /
ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ  
ΓΕΩΡΓΙΟΣ/
ΘΕΟΔΟΣΗΣ
19/1/2017 15:00
 
ΓΚΑΓΚΑ  ΑΡΙΣΤΕΑ Η διαδικασία της προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών μέσα από τη λειτουργία των δημοσίων σχέσεων ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ
19/1/2017 18:00
 
ΓΚΑΓΚΑ  ΑΡΙΣΤΕΑ Πρωτοβουλίες πράσινης επιχειρηματικότητας. Μελέτη ελληνικών επιχειρήσεων στην εποχή της οικονομικής κρίσης. ΛΙΑΠΗ /
ΤΟΥΜΑΣΗ 
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ/
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
19/1/2017 17:30
 
ΓΚΑΓΚΑ  ΑΡΙΣΤΕΑ Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στον κλάδο της ακτοπλοϊας ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
20/1/2017 11:00  

 

Συνολικά τα προγράμματα εξετάσεων για τις δύο Εισαγωγικές Κατευθύνσεις [ΔΕ, ΔΤΕ] του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και για το πρώην Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία, θα τα δείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ του πρώην Τμήματος ΕΠΔΟ (Παράρτημα Λευκάδας) και του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Παράρτημα Ληξουρίου) θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στη διπλή εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου 2016-17, από 17.01.2017 μέχρι και 26.01.2017. Η δήλωση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του omiros.teiion.gr/unistudent/

Τα μαθήματα τα οποία μπορείτε να δηλώσετε είναι μαθήματα τα οποία είχατε δηλώσει στο παρελθόν και δεν τα έχετε περάσει.

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017.

Αιτήσεις για υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι και την Παρασκευή  13/01/2017.

Κατά την υποβολή πτυχιακής εργασίας προς εξέταση να κατατίθεται μαζί με την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας και η Εισηγητική Έκθεση του επιβλέποντα εκπαιδευτικού.

Την Αίτηση για παράδοση πτυχιακής εργασίας καθώς και την Εισηγητική Έκθεση θα τις βρείτε αναρτημένες εδώ: 

http://ba.teiion.gr/index.php/useful-documents/category/8-2015-09-10-08-17-10

Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 16 έως και 20 Ιανουαρίου 2017

Από τον πίνακα συνολικής βαθμολογίας προκύπτει πως δικαίωμα εισαγωγής

α) στην Εισαγωγική Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, έχουν οι επόμενοι δύο (2) υποψήφιοι.

Ονοματεπώνυμο

ΒΑΘΜΟΣ

 

ΚΙΤΣΟΣ ΚΟΣΜΑΣ του Δημητρίου

38,25

 

ΚΟΛΥΒΑ ΜΑΡΙΑ του Μαρίνου

35,75

 

 

β) στην Εισαγωγική Κατεύθυνση Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, έχει η επόμενη υποψήφια.

Ονοματεπώνυμο

ΒΑΘΜΟΣ

 

ΚΟΤΑΜΠΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Θωμά

36

 

 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν το διάστημα μεταξύ 9 και 20 Ιανουαρίου 2017.