Στις 30 Μαΐου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία και η απονομή των πτυχίων σε 67 πτυχιούχους του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (πρώην Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Το πρόγραμμα άρχισε με τις ομιλίες του επίσημου προσκεκλημένου ομιλητή Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, του προεδρεύοντος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθηγητή κ. Ν. Μαραβέγια και της Προϊσταμένης του Τμήματος Επίκουρης Καθηγήτριας κ. Χ. Μπενέκη.

Αμέσως μετά έγινε η ανάγνωση της καθομολόγησης από την πρωτεύσασα του Τμήματος κ. Δήμου Χριστίνα και όλοι οι απόφοιτοι έδωσαν τον όρκο φορώντας τηβέννους όπως επιτάσσει το τελετουργικό.

Στη συνέχεια έγινε η παράδοση των πτυχίων στους αποφοίτους. Τα πτυχία έδωσαν κατά σειρά ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητής Ν. Μαραβέγιας, οι Αντιπρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητής Σ. Σούλης, Καθηγητής Ι. Δραγώνας, Επίτιμος Καθηγητής κ. Ι. Πολίτης, η Προϊσταμένη Επίκουρη Καθηγήτρια κ. Χ. Μπενέκη, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Επίκουρη Καθηγήτρια κ. Μ. Τσακαρέστου και Ομότιμος Καθηγητής κ. Μαλισιόβας και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος κ. Α. Κακαρούντας.

Τελετάρχης της εκδήλωσης ήταν η κ. Προϊσταμένη της Γραμματείας του Τμήματος κ. Χ. Φέγγαρη.

Ακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης.