Η επέτειος ίδρυσης του IEEE εορτάζεται διεθνώς στις 7 Οκτώβρη κάθε χρόνο. Έτσι η IEEE Day 2014, εορτάζεται για 5η συνεχή χρονιά από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συμμετέχοντας επίσημα στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο. Επιστήμονες της Τεχνολογίας, της Πληροφορικής αλλά και άλλων ειδικοτήτων σε όλο τον πλανήτη γιορτάζουν την πρώτη συγκέντρωση των μελών του οργανισμού αυτού, η οποία έγινε το 1884 με σκοπό να μοιραστούν τις τεχνικές τους ιδέες.
Το θέμα για τις εκδηλώσεις του 2014 είναι «Leveraging Technology for a Better Tomorrow – Αξιοποιώντας την Τεχνολογία για ένα καλύτερο αύριο».
Το IEEE Student Branch του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή και διοργανώνει στη Λευκάδα τη δική του IEEE Day. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να παρευρεθείτε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα (Φιλοσόφων & Τζεβελέκη), όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και παρουσίαση της μέχρι τώρα πορείας του Student Branch, καθώς και τα μελλοντικά του σχέδια.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα εξής:
  • Παρουσίαση του IEEE – Φούρου Δώρα
  • Παρουσίαση του Greece Section – κ. Κακαρούντας Αθανάσιος
  • Παρουσίαση του IEEE T.E.I. of Ionian Islands Student Branch – Μακρής Παναγιώτης
  • Παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων: EPICS, TISP, Academic – κ. Δραγουμάνος Σταμάτης
Συνδιοργανωτές,
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων
ΤΕΙ Ιονίων Νήσων IEEE Φοιτητικό Παράρτημα