Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση της Εφαρμογής Πληροφόρησης Φοιτητών. Σκοπός της εφαρμογής είναι να συμπληρώσει τη λειτουργία του Web Site του Τμήματος, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο τις πιο χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τους φοιτητές του Τμήματος:

  • Προθεσμίες

  • Ωρολόγιο Πρόγραμμα

  • Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα

  • Πρόγραμμα εξετάσεων

  • Στοιχεία Επικοινωνίας Εκπαιδευτικού Προσωπικού

  • Ανακοινώσεις που αφορούν φοιτητές

 

Σχεδίαση Εφαρμογής

Χριστίνα Μπενέκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Στέργιος Παλαμάς, Επίκουρος Καθηγητής

Ανάπτυξη Εφαρμογής

Στέργιος Παλαμάς, Επίκουρος Καθηγητής

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία (έκδοση 1.0.0) και προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο λειτουργικό σύστημα Android. Στόχος είναι η μελλοντική υποστήριξη  iOS και Windows καθώς και η επέκταση των λειτουργιών της εφαρμογής.

 

Οδηγίες Εγκατάστασης και Χρήσης

 

Αφού "κατεβάσετε" την εφαρμογή από τους παρακάτω συνδέσμους, εγκαταστήστε τη. Το κινητό σας θα σας προειδοποιήσει ότι προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή από άγνωστη πηγή. Αυτό συμβαίνει γιατί η διανομή της εφαρμογής γίνεται από το Web Site του τμήματος και όχι κάποιο κατάστημα όπως το Google Play. Πατήστε στο προειδοποιητικό μήνυμα το κουμπί για να μεταφερθείτε στη σχετική ρύθμιση και απενεργοποιήστε την επιλογή εγκατάστασης εφαρμογών μόνο μέσω του Google Play. Προχωρήστε στην εγκατάσταση της εφαρμογής.

 

Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή. Μέσω του κουμπιού επιλογής λειτουργιών στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης , έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες. Όσο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη πρόσβαση στο Internet (πχ μέσω Wi Fi) καθώς η εφαρμογή αντλεί όλο το περιεχόμενό της από server στο Internet ώστε να εμφανίζει πάντα επικαιροποιημένο περιεχόμενο. 

 

Κατεβάστε την έκδση για επεξεργαστή ARM

(κατά πάσα πιθανότητα το κινητό σας θα έχει επεξεργαστή ARM)

Κατεβάστε την έκδση για επεξεργαστή x86

  

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy)

Η εφαρμογή δε συλλέγει καμία προσωπική πληροφορία των χρηστών της. Επίσης δεν απαιτεί κανενός είδους πρόσβαση σε περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, κλήσεις, αρχεία) της συσκευής που εκτελείται, παρά μόνο ελέγχει για την ύπαρξη σύνδεσης στο Internet και τη χρησιμοποιεί για να παρέχει τις λειτουργίες της. 

Άδεια Χρήσης

Η εφαρμογή παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons CC-BY-NC-ND

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Όχι Παράγωγα Έργα

CC BY-NC-ND