Τηλέφωνο:                                 Γραφείο: +30 26450 23241                 

Τηλεομοιοτυπία:                                       +30 26450 26654

Ώρες γραφείου:                         Ανακοινώνονται στη αρχή κάθε ακ. εξαμήνου

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Δρ. Χριστίνα Μπενέκη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο Μαθηματικά-Στατιστική και Προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (με δύο Εισαγωγικές Κατευθύνσεις α) Διοίκησης Επιχειρήσεων β) Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με έδρα τη Λευκάδα από το ακ. έτος 2013-14 μέχρι και σήμερα. Διετέλεσε Προισταμένη Τμήματος για δύο θητείες (1.9.2013 έως και 31.08.2017). 

 

Διαβάστε περισσότερα: Χριστίνα Κ. Μπενέκη

Η Δρ. Παρασκευή Μπουφούνου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η κ.Μπουφούνου  έλαβε πτυχίο  στα Οικονομικά με Άριστα από το Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (υπότροφος ΙΚΥ),  

Διαβάστε περισσότερα: Μπουφούνου Παρασκευή

Ο Στέργιος Παλαμάς γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1972. Από το 1996 είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,ενώ το 2001 ανακηρύχθηκε Διδάκτορας από το ίδιο Τμήμα, έχοντας εκπονήσει τη Διδακτορική του Διατριβή στον Τομέα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. Από τον Ιούλιο του 2015 κατέχει θέση Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων με γνωστικό αντικείμενο «Γραφικά Υπολογιστών» (ΦΕΚ 594Γ/25-06-2015).

Διαβάστε περισσότερα: Παλαμάς Στέργιος

Όλγα Ελένη Αστάρα , Καθηγήτρια Εφαρμογών με εξειδίκευση: «Θεσμοί και  Πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης»

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διδάκτωρ στο τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με θέμα Διδακτορικής Διατριβής: «Βιώσιμη Ανάπτυξη, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Αποδοτικότητα των Επιχειρήσεων. Διερεύνηση των Εισηγμένων Επιχειρήσεων στο Χρηματιστήριο Αθηνών».

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.) στη «Βιώσιμη Ανάπτυξη – Τοπική Ανάπτυξη», Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα: Αστάρα Όλγα Ελένη

Ο Δρ. Κούλης Αλέξανδρος σπούδασε Μαθηματικά στο αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Msc) στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος του Τμήματος Οικονομικής  & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεας Ελλάδας.  Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των χρηματοοικονομικών έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε μερικές από τις  μεγαλύτερες Χρηματιστηριακές της Ελλάδας όπως η Index Α.Χ.Ε. και την MAGNA TRUST AXEΠΕΥ.

Διαβάστε περισσότερα: Κούλης Αλέξανδρος