Ο Αντώνιος Αδαμόπουλος είναι πανεπιστημιακός υπότροφος στο τμήμα Διοίκησης

Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών
Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Επιχειρηματική
Πληροφορική του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου
Μακεδονίας. 

Διαβάστε περισσότερα: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Η Αριστέα Γκάγκα κατάγεται από τα Ιωάννινα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πεδίο της Οικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής Ανάλυσης, δίνοντας έμφαση στην πολιτική τιμολόγησης των προϊόντων και την επίδραση του κόστους μεταφοράς (άριστα). Στο ίδιο Τμήμα εκπόνησε και τη διδακτορική της διατριβή με θέμα “Διαπεριφερειακό Εμπόριο και Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη. Θεωρητική ανάλυση και εμπειρική έρευνα” (2012, άριστα).

Διαβάστε περισσότερα: ΓΚΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ

Η κα Αργυρή Κατωπόδη γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1977.

Διαβάστε περισσότερα: Κατωπόδη Αργυρή

Η κυρία Τσιμεράκη Βαρβάρα είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πάτρας , και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΕΑΠ. Επιπλέον είναι υποψήφια του Επαγγελματικού τίτλου Πιστοποίησης στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα του Οργανισμού Α.Ι.Α. Είναι μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδας και κάτοχος άδειας Φοροτεχνικού – Λογιστή Τάξης Β’.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τσιμεράκη Βαρβάρα

Τηλέφωνο                            
Ηλεκτρονική Διεύθυνση         Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  1. ΣΠΟΥΔΕΣ

2011: Διδακτορικό στις εφαρμογές πληροφορικής με τίτλο “INTERACTING AGENTS IN COMPLEX DOMAINS AND ELECTRONIC COMMERCE: A PROPOSAL-BASED APPROACH TO TRADE AN A COMPUTATIONAL LOGIC APPROACH TO NEGOTIATE UNDER CONTRACT VIOLATION”, 2011 (Επιβλέπων Καθηγήτρια S. Costantini)
2006: Πτυχίο Πληροφορικής από το Universita’ Degli Studi di L’Aquila (Italy).

Διαβάστε περισσότερα: Τσίντζα Α. Παναγιώτα