Η υπηρεσία studentsweb του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων από τους φοιτητές του Τμήματος θα είναι διαθέσιμη από τις 20.02.2018 μέχρι και τις 02.03.2018.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές (αφορά και τους πρωτοετείς) θα εισέρχονται στην υπηρεσία από τη διεύθυνση: http://omiros.teiion.gr/unistudent

Σημειώνεται ότι οι φοιτητές με την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων τους, ανανεώνουν αυτόματα και την εγγραφή τους στο εξάμηνο. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία απευθυνθείτε μέσω email στη Γραμματεία του Τμήματος      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

  1. Οι φοιτητές που κάνουν Πρακτική Άσκηση ή σκοπεύουν να ξεκινήσουν το Εαρινό Εξάμηνο 2017-18 πρέπει να δηλώσουν και την Πρακτική Άσκηση 
  2. Οι φοιτητές που πρόκειται να ξεκινήσουν Πτυχιακή Εργασία ή δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την Πτυχιακή Εργασία που έχουν αναλάβει πρέπει να δηλώσουν και την πτυχιακή εργασία, διαφορετικά δε μπορούν να πάρουν νέο θέμα , να πάρουν παράταση ή να παρουσιάσουν.